Gram sorcem i mysle nad zmiana postaci poniewaz po upku granie sorcerem bedzie nie mozliwe. Myslicie ze zmienia colldown na ue? bo 60 sec to przesada.
PS. Gdy wbijam na postac to po 5 sec wylacza tibie i jak wlaze to report o bledach;p Co zrobic?
Wersja do druku
Gram sorcem i mysle nad zmiana postaci poniewaz po upku granie sorcerem bedzie nie mozliwe. Myslicie ze zmienia colldown na ue? bo 60 sec to przesada.
PS. Gdy wbijam na postac to po 5 sec wylacza tibie i jak wlaze to report o bledach;p Co zrobic?
Z takim nastewieniem, to najlepiej w ogole nie graj. CO pol roku zmieniasz profesje bo nagle dana jest lepsza? Wsyztko na tescie jest obecnie w fazie testow jak sama nazwa mowi, wiec pewnie wszytsko jeszcze 10 razy zmienia.
chodzi mi o to ze expienie sorcem bedzie niemozliwe z takim colldownem. By zostaly tylko runki solo albo sd.
Bedzie mozliwe, tylko nie 1kk+/h
Graj nim dalej i patrz co update przyniesie.
Po upie palek się ładnie zapowiada. Palkiem expiąc tak czy siak walisz exori con/san wiec na to exta nie dadza chyba az tak duzego ; d + jeszcze lepsze leczenie : ]
Ja tam na hardkora Msem twardo gram : ]
no ms'a ladnie udupili. ale co zrobic. trzeba grac dalej i nie zmieniac profesji bo to bez sensu.
a ja tam osobiście to juz nie moge sie doczekac knighta czyżby w koncu mial szansę z profesjami magicznymi ;o
Update rzeczywiście bardzo niesprawiedliwie traktuje szczególnie profesje magiczne. W tym momencie jedynie Paladyn będzie samowystarczalny. Knight w sumie był i taki pozostanie, zabranie exury nic nie zmienia. Nie mniej mówienie, że granie sorcem \ drutem będzie niemożliwe jest błędem. Niemożliwe okaże się skuteczne i opłacalne bocenie na większym lvlu, nie exp manualny, który teraz będzie wymagał po prostu większej wprawy i przyzwyczajenia się do zmian.
Odwiecznymi cechami szczególnymi były dla druida leczenia a dla maga dobre czary atakujące. Teraz zrobili śmieszny cooldown, druid i mag mają TAKIE SAME czary tylko inny żywioł (w tym druid ma lepszy) ale zapomnieli chyba dać magowi leczenie.
I powiedzcie po co teraz grać magiem skoro druid ma to samo ale może jeszcze leczyć? No kurwa.
Nie przesadzajmy, mag może robić lepsze runy, jego czary obszarowe są skuteczniejsze i w ogóle ma ich o kilka więcej z tego co wiem. Zresztą pozdrawiam żywioł ziemi druida...
To się wyrównuje, wierz mi. Sorc i tak jak już się musi leczyć to używa vity lub grana, a druid przecież siebie siochem leczyć nie będzie, to nie Tibia 7.6 kiedy to było opłacalne.
Ale drutowi to nic nie robi ten colldown poniewaz on expi z blokiem i avalanche. A sorca nikt nie bedzie bral do huntu.
"Specyalista" się znalazł...
MS ma i tak silniejsze czary i tańsze (mana/obrażenia), poza tym, energia w wielu przypadkach jest użyteczniejsza od lodu.
A co do ED - skąd wiesz, czy nie będzie cooldownu na 'sio'? ;d . Poza tym, myślę, że również będzie mógł fajnie pograć solo, ze względu na nowe czary.
#top.
Jeśli dla Ciebie, Autorze, "granie" oznacza maglowanie hota ze zbindowanym 'mas visem', to pozdro. Przynajmniej update nauczy grać profesjami magicznymi i może również wyeliminuje część botów.
Ja myślę, że najlepszą profesją będzie palek; w sumie dla mnie i tak zawsze był, ale w tym updacie w sumie nic strasznego mu nie zrobią (oprócz, kierwa, usunięcia niewidzialności -.-), a nawet jakieś czary dodadzą...
Pzdr ^^
Kurwa, kto w tych czasach robi runy?;d [np. ja, i mam na nich klientów! \\Tomix] Jego czary obszarowe są lepsze ale co z tego jeśli będą one bezużyteczne w expieniu ze względu na cooldown?
A co do leczenia to miałem na myśli hunty z ekiem i siochanie eka a nie siebie...
No i na hunty nikt nie będzie chciał msa bo po co?
no dobra, niech będzie ale i tak to już nie ta tibia gdzie się robiło runy, teraz lepiej kupić bota i bocić hajs knajtemCytuj:
np. ja, i mam na nich klientów!
Chlopie nie bedzie az tak zle zeby profesie zmieniac sam gram Sorcem i nim bede nadal gral...
Mam dla ciebie krótką lekture od pana ktory mam nadzieje otworzy wam oczy..
Post Divine Cactusa prosze sobie przeczytaj chlopcze.
http://forum.tibia.org.pl/showthread...B6ciach!/page6
@up
Dzieki:) Zostaje przy sorcu;p
// DO ZAMKNIECIA