Siema. Skończył się pacc, konto po hacku, 300k w kasie, podstawowe eq (pall arm, demonka, blue legi, bohy). Gdzie expić? D lair dużo osób chodzi, exp max 100k/h mam. Myślałem nad demoną, dobry pomysł? Czy dużo osób będzie? Non-pvp...
Wersja do druku
Siema. Skończył się pacc, konto po hacku, 300k w kasie, podstawowe eq (pall arm, demonka, blue legi, bohy). Gdzie expić? D lair dużo osób chodzi, exp max 100k/h mam. Myślałem nad demoną, dobry pomysł? Czy dużo osób będzie? Non-pvp...
Demona jak na twój lvl jak najbardziej. Polecam Ci również Deep fibułe -dragony/dle. Skoro masz taki poziom, to powinieneś wiedzieć gdzie expic? Domyślam się, że konto zakupione na allegro...?
Czytaj dokładnie.. Skończył się pacc.. nie grałem na faccu od 80 lvla. Na paccu wiem gdzie expić, ale na faccu do 80 lvla expiłem na dlair. Nie sugeruj od razu, że konto kupione.
A gdzie ty chcesz expić, jak nie na demonie? Profit będzie duży, exp bardzo fajny, jedyny minus to daleka droga, ale 230 lvlem nie będzie to sprawiało większego problemu, tak więc obkup się i idź na wrle ;)
A jakieś konkrety dotyczące expa i kasy?
Jak będziesz bił pojedynczo, to możesz osiągnąc około 200k/h, a przy odrobinie szczęścia, nieźle przyprofitujesz.
Do tego dochodzi jeszcze OF, jeśliby Ci się chciało szybko dorobić czegoś nowego do Eq, a i exp nie będzie zły...
Alternatywą dla Fibula Dragon Lair może być Thais Dragon Lair - jest tam mniej smoków, ale też może być, jeśli na Fibuli zajęte.
Masz jeszcze Banshee Quest (w zasadzie cały Ghostland - polecam wziąć runy, szczególnie Holy Missile) i PoH.
Ogólnie do pewnego zarobku:
- OF,
- Wrl.
Pzdr ^^
230 Pall i nie zarobić na paca z GP naprawde słabo grasz chyba.
Tylko wrle demona bo co ty chcesz robic na facc? Kopalnie w kazo?
Bo gram max godzine dziennie? Więc cudów nie oczekujcie :D
Pamiętajcie, że chodzi mi o exp ponad 100k/h na faccu, więc nie mówicie mi np. o dwarf hellu..