http://forum.tibia.com/forum/?action...1&pagenumber=1
Powiedz nie najnowszej aktualizacji cipsoftu!
threadid=3237111
Wersja do druku
http://forum.tibia.com/forum/?action...1&pagenumber=1
Powiedz nie najnowszej aktualizacji cipsoftu!
threadid=3237111
oj uważaj bo wam coś to da...
już były takie akcje i nic z nich niema
tak jak i z tej nic nie będzie
prawie co apdejt sie tam wpisuje a chyba nigdy nie wycofali czegos co mieli wprowadzic
Dokładnie tutaj już nie ma o co walczyć. Zróbcie petycję, że gracz co 100 lvli powinien płacić cipsoftowi 30 euro, takie coś na 100% zostanie przez nich zaakceptowane. ;]
Czemu mam mówić nie? Upade mi się podoba, zamierzam nawet wrócić do gry.
'
Hehe. Przed teaserem pisalem, ze powinni wprowadzic system cooldownow i wiecej modyfikacji statystyk przez eq, ale jak widze, co oni odjebali z tymi cooldownami, to cofam moje slowa ;dd
a jak chciales to zrobic ? z czystej ciekawosci pytam. pewnie byłoby to gorsze od tego co jest teraz.
Gram sorcem i po tym upie wracam do gry takze nie gadajcie ze teraz bedzie zle. zmieni sie dynamika gry troche. potrzebna jest taka zmiana bo teraz poziom ogarniania=szybkosc palcy.
A czemu niby mam mówić nie? Przecież każda profesja dostaje po prawie 8 nowych czarów, zmieniony jest wygląd naprawdę wielu terenów, dodane mounty... Naprawdę według mnie jest to bardzo dobry update.
@down
Najpierw narzekacie, że nic nowego a teraz, że otsowo... żałosne.
Robi się trochę otsowo z tymi czarami : l
Co wam się nie podoba?
Narzekacie i narzekacie, przejrzyjcie swoje stare posty z poprzednich upów-mówiliście 'za proste', 'za łatwe', 'nudne', 'czy cipsoft w ogóle pracuje-nic nie robią w tych upach', 'gra jest tylko dla botterow i dzieciaków które jak dzikie naciskają hotkeye'
No i co teraz?
Cipsoft odwalił kawał dobrej roboty-nowe grafiki bo odnowili stare miejsca nadając im klimat. Wprowadzili mounty o które niegdyś wiele osób się awanturowało, a które są bardziej na pokaz niż jakiś pro mega bonusem (prawie speeda nie dają)...zresztą pamiętam achievementy-ta sama śpiewka, niby nie chcemy tylko expić etc zrobili achievementy i odraz 'po co to komu? przecież za to nie ma nagród ani nawet złamanego gp'
Wprowadzono cooldowny które mają wyrównać profesje i naprawdę pomagają bo choć nie grywam knightem to on naprawdę miał chujowo-sorc napierdalał w hoty non-stop i się nie obawiał niczego
Poza tym cooldown jest odpowiedzią również na wasze teksty o tym że od wprowadzenia hotkeyów tibia jest za łatwa. Cooldown to ograniczenie które zmienia hotkey z broni masowej zagłądy na zwykłą wygodę jaką powinien być od zawsze
na 100% gracie palkiem,druidem. Nikt z was nie gra sorcem-.-
Wiem rozumiem ze sorc naprawde expil szybko. Ale to przesada 60 sec colldownu. Zeby zabic grupke na zao musze czekac 2 min? Blocker z drutem przez ten czas wbija 50k a paladin na grimach tak samo. Wiec co? Zeby zmienjszyli colldown do 10-20 sec i np zwiekszyc z uzycia many z 1200 na 1500-.-
Chyba nie rozumiesz że cooldown 60 sekund jest tylko na określoną grupę spelli, poza tym wreszcie cofamy się do runek
Gdyby zmniejszyli cooldown i zwiększyli spalanie many to myślisz że dzieciaki by nie płakały i tak o waste czy coś tam jeszcze można wymyśleć?
Poza tym prędzej czy później przyzwyczają się wszyscy i gra z cooldownami nie będzie czymś dziwnym
#Edit
Pana up nie było :P