Gdzię mogę dobrze expić 45 ED z 40 mlvl z blokerem EK 153lvl by szybko wbijać ten lvl ale alby nie było jakiegoś dużego waste
Wersja do druku
Gdzię mogę dobrze expić 45 ED z 40 mlvl z blokerem EK 153lvl by szybko wbijać ten lvl ale alby nie było jakiegoś dużego waste
Waste -> Zawsze możecie wybrać się na DL-e , tylko nie lurajcie dużo i chodz z utamką
Bez waste -> Mając tak niewiele hp to nie ma za dużo miejscówek dla was. Możecie spróbować tomby za tp -2 typu stone tomb lub Worker Golemy z thunderstorm-ów
Workery będą dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem, wszystkie inne po przerzuceniu mogą się skończyć dla Ciebie śmiercią. Oczywiście możesz próbować czegoś mocniejszego przy schodach, drabinkach itp
A co myślicie o grimach ?
Grimy moga byc. Osobisce moj kolega od 38 tam expil z blokiem ale musicie bardzo uwazac. 2 grimy i bloker pada. A jak sie przezuci na Ciebie to na hita padasz. Wiec mozesz sprobowac ale ostroznie
grimy ty chyba snisz :S z czego je bedziesz bic z gfb? w pol godziny zwastujecie 100k :D pozatym nie wysiohasz go i jak sie przezuci a ty bedziesz miec kolo 500 many to padasz na hit nawet na utamie :D
polecam ci tarpid tomba za tp tam gdzie sa behemoty jak ja podexpialem kumpla to mial 200k.h :D
Hellspawny!