-
Problemy
Witam!
Dobrzy ludzie, drodzy użytkownicy, usłużcie dobrą radą w potrzebie. Wróciłem do gry po jakimś tam czasie, kupiłem pacca, biegałem sobie po miastach w poszukiwaniach itemków i znalazłem 7 bp icicle i 10 bp avalanche. No i skorzystałem z nowej super opcji łączenia runek i już zamierzałem je sprzedać kiedy wpadła mi do głowy straszna myśl. Jak się teraz handluje? Jak sprzedawać runy? A konkretnie, kiedyś pisało się sprzedam x bp of cos tam. Jednak teraz (chyba) nie sprzedaje się runek na bp. Więc jak? powiedzcie mądrzy ludzie. I czy ma to jakiś wpływa na cenę run?
No a taki drugi problem to to, że zgubiłem itemki. Miałem w jakimś mieście itemki na jakiejś postaci i nie pamiętam gdzie i jak. Jedną już przeszedłem wszystkie miasta ale nie ma mojego setu. Czy da się jakoś sprawdzić ile ma się itemków w jakim mieście? Albo gdzie miało się ostatnio domek?
-
Nie możesz sprawdzić gdzie masz itemki, gdzie miałeś domek. Co do runek piszesz na trade np. "sell 200 avalanche". Jeśli bp runek kosztował kiedyś np. 3000 - 80 ładunków, to teraz 200 sprzedasz za 7,5k jeśli ceny na twoim serwerze się nie zmieniły.
-
Sprzedaje się ogólnie po 100 (albo wielokrotności) sztuk. Cena się nie zmieniła, za bardzo - czyli wychodzi taniej niż jak się sprzedawało na bp. Są ludzie, którzy sprzedają np 60 SD, czyli dawny bp, ale rzadko kiedy to się zdarza.
Co do 2. pytania, to ja nie znam sposobu, żeby zobaczyć w 'zdalnie' ile rzeczy jest w danym dp. Co do sprawdzenia domku to nie mam pojęcia również.
-
nie ma takiego sposobu żeby sprawdzić na odległość czy coś gdzieś jest. Skoro obszedłeś wszystkie miasta i nie znalazłeś to obstawiam, że miałeś pacca, teraz go nie masz i twoje rzeczy zostały na pacc area
-
No coz, dzieki wszystkim za odp. Panie First Ziom, skoro napisalem ze kupilem pacca to znaczy ze mam pacca nie?