Cześć. Mam takie ptanie. Gdy się wysyła dużo parceli, i zapełni się cała tą pierwsza skrzyneczkę, to gdzie się pojawiają następne? wpadają do następnej skrytki? czy może zostają na mail boxie?
Wersja do druku
Cześć. Mam takie ptanie. Gdy się wysyła dużo parceli, i zapełni się cała tą pierwsza skrzyneczkę, to gdzie się pojawiają następne? wpadają do następnej skrytki? czy może zostają na mail boxie?
Z tego co wiem, (czytałem kiedyś o tym w jakimś mini poradniku) to zostają na mailboxie.
Z tego co mi wiadomo, mozna wyslac ile sie chce parceli do danej osoby. Tzn - mozesz miec nawet 2k itemsow na faccu, a parcela dalej mozesz wysylac do siebie. Nie wiem czy sie to nie zmienilo, nie gram juz od tibi 8.4
Depot(?) chyba zawsze jest na pierwszym miejscu, po tym są parcele(chyba, że sie myle nie gralem dawno ;d) to poprostu wpadają do danej osoby jesli nie ma miejsca to sa nie widoczne gdy bedzie wyrzucał kolejne(ostatnio wysłane) będą mu się odkrywać! ;p
Skrzynka jest zawsze na ostatnim miejscu w dp. W momencie gdy jest pełno i przyjdzie parcel, znika ostatni item i na pierwszym miejscu pojawia się parcel.
Z tym że nawet jak te itemy już poznikają, nadal można z nich korzystać klikając na to szare pole (miejsce w którym byłby widoczny item, gdyby depo miało więcej miejsc). Ofc. gdy się zwolni miejsce, wszystko wraca ;p
no właśnie, zauważyłem ten błąd o którym Gray wspomina przeglądając źródło tfsa
w sumie nie dokładnie ten, ale klient traktuje szare pole jako sloty w containerze z jakiegoś powodu i dałoby się tam przesunąć przedmiot, tylko tfs to zwyczajnie ignoruje jakby nic się nie stało, nie wiem jak global
prosty i nie drogi test: dlaczego sam tego w tibi nie sprawdzisz ? parcele fortuny nie kosztuja prawda ?