-
Pomoc Druid
Witam, kupiłem sobie Pacc zrobiłem sobie druida św NoN-PvP i tu moje pytanie.
Czy warto grać teraz druidem, bo jak na razie mam same waste nie mogę wyjść na +
Expie na Tombach i jaki mniej więcej lvl wbije na tym paccu?
Proszę o szybką odpowiedź jeżeli nie jesteś pewien co gdzie i jak nie pisz!!! nie nabijaj postów.
-
Po pierwsze nie napisałeś na ile premium kupiłeś. Na tombach to można expić z strike jak się ma kase na waste, idź z samą rózgą na roty darashia czy edron i bij do 19 lvla, potem mino dara lub yala(polecam te drugie) z necro rodem i robisz lootbagi ze wszystkiego co jest. Nie da się napisać jaki lvl wbijesz, gdyż to zależy tylko od Ciebie, ile bedziesz expił.
-
A jaki lvl obecnie posiadasz, jeśli powiesz coś więcej o postaci to postaram się udzielić Tobie kilka wskazówek.
-
Siema!
Jeżeli chcesz wiedzieć to mi się zaczęło zwracać ok. 30 lvla. Bo expiłem za swoje, a potem chodziłem jako siocher. I to nie tylko jakieś dragi, gsy. Tylko normalnie siedzieliśmy na behe.
Więc możesz zaryzykować, mi się z takiej "roboty" zwracało ;)
-
Może na początku będziesz miał waste ale koło 50 lvla jak już zaczniesz siochać to będziesz miał z tego mnóstwo frajdy i trochę profitu.
-
Obecnie posiadam 19 Lvl I Pacc zostało 29 Dni.. a jak myślicie Taski na Mino zacząć już?
I od którego lvla taski na tarantule zrobie spokojnie?
-
Tarantule możesz zacząć właściwie już od 20 lvla, ale możesz mieć ciężko. Najlepiej tak od 25-30.
Taska na mino możesz skończyć zawsze, więc bierz go jak najszybciej. Myślę, że przy intensywnym polowaniu wyłącznie na mino, byłbyś w stanie skończyć task do końca Premium Time.
Chyba nie chodzi Ci o taki u Daniela Steelsoula? Bo to kompletnie nieopłacalne.
Pzdr ^^