Elo mam do was takie pytanie. Bardziej chyba opłaca się sprzedawać crystalki na stronach zagraniczych? Słyszałem że tam 100CC 40 Euro czyli około 160zł. A u nas za 100zł się kupi.
Wersja do druku
Elo mam do was takie pytanie. Bardziej chyba opłaca się sprzedawać crystalki na stronach zagraniczych? Słyszałem że tam 100CC 40 Euro czyli około 160zł. A u nas za 100zł się kupi.
zacznijmy od tego że rynek jest przepełniony cc na większości światów(na niektórych - np antica - gp jest malutko i kosztuje po 1,8zl/10k) ale tak, opłaca się na zagranicznych stronach bardziej tylko nie wiadomo czy ktoś to w ogóle kupi
Ostatnimi czasy, kiedy ilość graczy i botów, a zarazem ofert na allegro spadła ceny gp wzrosły.
Jeszcze pół roku- rok temu na każdym serwie gp stało 10k/1zł, teraz ceny się podnoszą.
A swoją drogą gp (jak i wszystko inne związane z tibią) bardziej opłaca się sprzedawać za granicą, bo tam dostaniemy więcej kasy.
Poszukaj na twoim serwie jakichś high-lvli z ameryki południowej, pogadaj z nimi (ew. wystaw na ebayu)
Wspominając stare czasy, kiedyś udało mi się kupić pacca na 90 dni od Brazylijczyka za 350k (co kupiłem na allegro za niecałe 50zł)
Trzeba miec dobry angielski, łeb na karku, kasę na wejście w interes żeby móc w ogóle zacząć o tym myśleć.
No i najlepiej dzialalność jak myslimy o większych pieniądzach niż stówka miesięcznie;p
a dali byscie jakis link do stron typu allegro gdzie robia zakupy tibijczycy z innych panstw? bo na e bay'u za duzo ofert nie ma ;/