Witam!
Jeżeli na 15 lvlu będę miał skille 60/60 to jaki mniej więcej skill będę miał na 50, 80, 100?
Czy wystarczy mi wyskillować chara 60/60, a potem to olać? ;s
THX!!!
Wersja do druku
Witam!
Jeżeli na 15 lvlu będę miał skille 60/60 to jaki mniej więcej skill będę miał na 50, 80, 100?
Czy wystarczy mi wyskillować chara 60/60, a potem to olać? ;s
THX!!!
dobij 70/70 i masz spokój na długi czas.
Chyba, że jesteś cierpliwy, to wtedy skilluj ile dasz rade ;]
Chciałbym to olać jak najszybciej, bo mam pacc'a ;s
bo to zależy od tego na czym będziesz expił, jak na np tarantulach to tam nie potrzeba dużych skilli, ale np na żółwie warto mieć lepsze bo mają mocnego defa.
Olej- przecież to jest gra, grasz bo chcesz- nie bo musisz.
Co prawda, to prawda- fajniej się gra z dobrymi skillami ekiem. Jak masz jakiegoś bota, albo jest to świat nie non-pvp to tasker, albo coś i skillujesz, 2-3 noce i będzie już fajnie.
Ja nigdy nie lubiłem skillować, zawsze coś tam wybociłem jakies 65/60 na trollach.
Rób co chcesz, expić na skillu 40 się praktycznie nie da, na 80 jest zajebiście, ale ile roboty na każdego jednego.
Ja doradzam zrbić tak:
Walnij te 65 i daj sobie spokój, ew. kiedyś, jak bedziesz miał h-pingi to sobie będziesz skillować ;)
Pamiętaj, że to tylko gra i nie ma sensu grać według poradnika.
Pozdrawiam ;)
Mam full equ: DH, MPA, G LEGI, MMS itp. więc potwory dużo mi nie będą robić. Wbije sobie 60/60 i chyba to oleje. Uderzę chyba 100-150?
Musze sie zawiesc ale na skilach takich jak wyzej podales to nie uderzysz za 100/150 no chyba ze na 30 z bright swordem bedziesz przekraczał granicę 100 w miarę regularnie ale wczesniej biarac pod uwagę maly atk broni rzadko za 100 bedziesz uderzał taka wada knighta, pamietaj knight to nie pall który na takich samych skillach jak knight i tym samym lvlu ze slabsza bronią bo spirami wali 2x wiecej od knighta :(