Witam mam do was pytanie gdzie expić 20 druidem z pacc
EQ/Focus cape/hat of the mad/p legsy/rózga/dragon shield/100 potionek/
Tak żeby przy expić i zarobić. Za pomocne odpowiedzi będą leciały +
Wersja do druku
Witam mam do was pytanie gdzie expić 20 druidem z pacc
EQ/Focus cape/hat of the mad/p legsy/rózga/dragon shield/100 potionek/
Tak żeby przy expić i zarobić. Za pomocne odpowiedzi będą leciały +
task na krokodyle, Rapit tomb( czy cos takiego;p) dworce
@up Tarpit Tomb, jak już.
Larvy Ankh/Mino na Darashi lub Yalahar jeśli masz dostęp/wszelkiego rodzaju roty/gobliny na Edron/Cyclopolis -1, ale musisz uważać na zerki, leadera itp. które są w tym jednym miejscu/jakieś tomby -1 np. Stone Tomb, lub peninsula tomb -1
Task na tarantule będzie najlepszą opcją, dostajesz pkt, exp, ładnie sypie z Hide.
Proszę was pomóżcie, jak na razie nie za bardzo mi idzie same waste
pierwszy raz druidem gram.
Mistrock i w zapasie stealth ring, exori tera + rozga. Duzo many zejdzie na earth strike, ale jak jestes sam i zaludniony swiat to wbijasz tam od 20 do 30 w jeden dzien ( +/- 5-6h )
Jakbym nie patrzył na monotonie expa, to bym tam do 45-50 siedzial ( springsprout + exori tera, 50~ mlvl i cisniesz 80k/h i jeszcze na plusie jestes do 1-2k/h golda [ zbierasz halberd i spiked squelcher, squelchery do plecaka, halberdy do baga i wysylasz, jest przy expie skrzynka na paczki ).
Tarantule! Z flama jedziesz nawet jak na poczatku bedzie waste a to malo prawdopodobne bo tarantule sa niezwykle kaso dajne to z bosa zwróci ci sie all plus okolo 10k do przodu ;)
Jak wszyscy ci radzą: rób taski na tarantule,a jak nie chcesz to polecam Tomby i dzielnice Yalaharu [foreign].