Witam ma 38 eda i nie wiem gdzie go szybko podexpić do 45 na wara...Możliwy bloker 160 Rp...
Tylko żeby nie było kolosalnego waste typu 10 k na 200 manasow
Wersja do druku
Witam ma 38 eda i nie wiem gdzie go szybko podexpić do 45 na wara...Możliwy bloker 160 Rp...
Tylko żeby nie było kolosalnego waste typu 10 k na 200 manasow
Solo - dragi yalahar, ankh
z blokerem - ancienty, wyrmy?, workery, hellspawny (będzie ciężko we 2 ale da rade ogarnąć na powierzchni)
Jeżeli masz duzo kasy ; ) To tylko i wylacznie QUARY YALAHAR z blokerem :) Z tera Hurem :) bez kasy to wyrmy z blokerem / hellspawny :)
@Krychaj5
Hellspawny ? Człowieku ty wiesz ile on je będzie bił o_O Co
Do tematu to tez polecam Wyrmy niestety też trochę czasu zejdzie na bicie ich ale Waste nie będzie mega gigantyczne bo zawsze poleci cos Ciekawego ;] i co do tego wszystkiego to bym jeszcze polecił dragi ale ne solo tylko z blokerem wtedy bloker bierze ze 3/4 na klate a ty z frigo czy tam tej obszarówki lodowej nie pamiętam nazwy bo dawno nie grałem drutem.
widzialem kiedys na cascie jak typ expil z blokerem, frigo+rod tam w drodze na fenrock dl na tych pojedynczych spawnach wyrm, diabolic imp i cos tam jeszzce...robil lvl chyba w 30-40 min, od 40 lvl chyba i mowil ze 0 waste ;]
1.Vampire Hell Vampiry + Necro
2.Tarpit Tomb -3 przed Tp
Z lootem moze byc roznie,bardzo roznie :<
solo polecam z doświadczenia earth elementale na edron , na staminie sam w cave na 42 mlvl robilem 92k/h,
a tak to sam nie wiem bo tez szukam :D
akurat hellspawny to dobre rozwiązanie ale nie z rp jako blokerem
ja na 33ed miałem tam na powierzchni 130k/h na zwyklej staminie
@up
sory ale na edron earthach to chyba tylko przy pierwszym okrazeniu taki exp można by wycisnąć...
ja na prem stamce na 50ed tam miałem 60k/h
@down
to chyba na no-pvp z 1k ludzi online
btw, naucz sie edytowac posty
@up
nie chcesz nie wierz. Ja na 45 lvl'u i 45 mlvl z items miałem taki exp na premce będąc sam w cave :) biłem po 1-2 z flama+necroit rod . Czasami spadało moze do 80k/h