Witam gdzie moge skillowac z monemakerem?
Jestem pallkiem, a monemaker ma rs'a.
Jestem w thais.
Czekam na odp. ;)
Wersja do druku
Witam gdzie moge skillowac z monemakerem?
Jestem pallkiem, a monemaker ma rs'a.
Jestem w thais.
Czekam na odp. ;)
A zamierzasz skillować sam czy z pomocą czyjegoś monka? Jeśli z monkiem to idź gdzieś za GreenShore, ew. Fibulę.
Jak się zamelinujesz na Hellgate i jeszcze trochę odejdziesz od głównej drogi to nikt cię nie znajdzie. Albo Molts
Polecam pójść na południe od Thais, a potem poszukać małych jaskiń z batami i bearami. Dokładnej nie wskażę, ale jest tam naprawdę dużo takich, w których nikt nie bywa.
Blues Man niestety nie masz racji.Na południu od thais mozna spotkać dużo ludzi,którzy idą na:
1.Dsy.
2.Banshee.
3.Cyce.
4.Fibule.
@topic
Polecalby miasto Greenshore na północny-zachód od Thais,tam na farmach sie ustaw.
Na południe od thais jest takie miejsce z pz ustaw sie kolo niego zluruj 2 snake i jedziesz zebys mial gdzie spierdolic jak cie zaatakuja albo jak up mowi
hmm, ja skilowałem na:
-Mintwail tam na dol przechodzisz przez drzwi do których trzeba mieć key schodzisz na -1 i siedzisz przy rzece,
-Na południe od venore? obok swamp trolli można się fajnie zaszyć,
-Desert jest tyle tam miejsc że aż nie da się zliczyć
Jeżeli monkmaker to wywnioskowałem, że postać ta ma minimum 27 lvl. (brawo)
Proponuję, aby magiem stawić 2 gowna typu wolfy, snaki, bugi, trolle, raty i cię nimi klepać żeby rósł shielding a pallkiem bić maga na full defie.
2 opcja. Whiteflower temple na południu Thais. Jedyne ryzyko to... masa noobów, które mają gdzie spierdolić po zepsuciu skillowania -.-
Na >> od thais w stronę trolli masz masę spiderów, wolfów.
Greenshore.
Desert
Fibula
Jest taki quest w thais, na ratach, gdzie kopie się dziurę kilofem, i tam jest koło 5 ratów o ile się nie mylę. Można stawić monka, ale odgłosy mogą wabić ludzi, więc może 1 opcja, ale bez summonowania gówna.