Dzisiejszego dnia od godziny 20~ na Niemieckim serwerze Galana są kicki. Na innych Niemieckich też występują? Może w całej Tibii są ?
Wersja do druku
Dzisiejszego dnia od godziny 20~ na Niemieckim serwerze Galana są kicki. Na innych Niemieckich też występują? Może w całej Tibii są ?
Na innych niemieckich też są kicki, nie wiem czym to jest spowodowane ;/ Może znowu jakieś ataki ;d
Pozdrawiam.
tak są kicki wszędzie...
a przynajmniej na Niemieckich serwerach
Olympa pozdrawia, póki co 2 kicki miałem w tym jeden na djinach (na szczęście obyło się bez deda :D)
Na Obsidi też poszły mass kicki, jednak miałem o tyle farta że byłem wtedy w bezpiecznym miejscu.
imo pewnie znów ataki mają ....
yo
Arcania to samo, uwaliłem ostatniego water elementala i wywaliło mnie z gry. 5 sekund wcześniej i bym był w temple.
Ale jak na razie ustały chyba
Na Antice się właśnie skończyły. Kolejne DDoS?;>
thoria tak samo... co 3 min kick
celesta to samo, lecz koło 23 małowiele sie uspokoiło już nie było tak często kickow
Na infernie tez byly kicki wczoraj, dzisiaj jeszcze nie wchodzilem to nie wiem. W dodatku jeszcze z ziomkiem robilismy gorome :D nie wiem czemu takie szczescie mielismy, ale sie obylo bez deda :))
Nov 25 2010, 00:06:06 CET Killed at Level 42 by Oddessa.
-.- 1vs1 na drabinkach pod depo w veno najpierw 10sec freez potem kick. Dodam, że kolesie z innych krajów mieli kicki w innym czasie o.0
jak co to isara
Ehhh
Nov 24 2010, 20:42:03 CET Killed at Level 84 by a fire elemental of Altros.
Bił mnie jakiś 50 ms, po czym dostałem kicka -.-. Pozdrawiam galana. -.-
Tutaj wam zacytuje jedno info z jednej www:
To tyle jeśli chodzi o kicki.Cytuj:
Ataki DDoS na niemieckich światach
Wczoraj wieczorem, gracze ze wszystkich niemieckich serwerów cierpieli na problemy związane z połączeniem z powodu ataków DDoS. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i chcielibyśmy zapewnić, że środki zaradcze zostały rozpoczęte.
pozdrawiam,