Witam. Gdzie mogę expić długo z małym waste, możliwe lootbagi.
Skill 67/43
Eq.
Pall. Armor
K Legs
Dragonka
Boszki
Crown Helmet
Atakuje z Royalek
Niestety brak PACC. Nie gnębcie mnie za skill.
Wersja do druku
Witam. Gdzie mogę expić długo z małym waste, możliwe lootbagi.
Skill 67/43
Eq.
Pall. Armor
K Legs
Dragonka
Boszki
Crown Helmet
Atakuje z Royalek
Niestety brak PACC. Nie gnębcie mnie za skill.
z lekkim waste do moze venore dragon lair??
Obrzeża Of, podziemia Of. Dwarf Guardy, ew. Veno Dl.
Przyznam, że sam nie byłem, ale słyszałem, że dużo graczy tam chodzi.
Jakie jest ryzyko wyjścia na mnie 3 dragów?
Ryzyko wyjścia 3 dragów? Panika = DeD ale spoko dasz rade ^^
Dotąd na dragi chodziłem tylko przy Cycach przy Venore i miałem małe pole manewru w starciu z dwoma. Więc stąd moje obawy czy da rade biegać między nimi bez ryzyka zlurowania trzeciej bestii?
A czy jakieś zmiany w EQ? Staram się dostać Blue Legi, niestety na moim serwie nie są tanie. Mało kto je sprzedaje.
Zamiast B legów bym proponował Demon Shield, chyba, że jest to pvp wtedy nie koniecznie.
Ew. Kup Vampire Shield za resztę kasy small stone i poskilluj na slimach do 75 dista przynajmniej.
Niestety, ale na dragach tracę za dużo potów przy małym zarobku. Ma ktoś pomysł gdzie wbić 50?
Polecilbym Ci zdeczka poskillowac i do 50 lva mozesz siedziec na jakims ciekawym miejscu z kombinacja dwarf guard + slime. (Sam tak expilem na pallu) no i do 50 lva, potem przy lepszym skillu mozesz odwiedzic POH, o ile posiadasz bohy. Sa niezbedne :>
Aktualnie skilluje na kombinacji:
Atakują mnie: Jeden Rotworm i Slime Matka
A ja atakuję: Kopie Slimów.
Skilluje na full tarczy. I pytanie. Skill tarczy idzie dosyć szybko, ale skill dista wolniej. Czy tak powinno być? Przy takim tempie skillowania, 70 skill dista wyrobię po 2-3 dniach?