elo, przed końcem mojego premium time chciałbym jeszcze zarobić kasy dużo
gdzie najwięcej zarobie?
Słyszałem, że djiny są dość dobre - z czego je bić ?
Dajcie jeszcze jakieś propozycje wraz ze sposobem w jaki je lać
dzięki z góry
Wersja do druku
elo, przed końcem mojego premium time chciałbym jeszcze zarobić kasy dużo
gdzie najwięcej zarobie?
Słyszałem, że djiny są dość dobre - z czego je bić ?
Dajcie jeszcze jakieś propozycje wraz ze sposobem w jaki je lać
dzięki z góry
Djinny sa dobre, jesli na twoim swiecie dobrze schodza poce. Pewnym i sporym zyskiem beda tez ancienty, earthy. Jesli masz troche kasy w zanadrzu to pobaw sie w handel (tanio kupujesz, sprzedajesz drozej), a takze w kupowanie djinn/rashid itemkow od faccowych graczy.
dobra, djiny srednio wypalily... Kasy duzo w sumie ale po zakupie dwarven ringow i smp wychodzi maly profit
gdzie polecacie na ancienty isc i jaka taktyke obrac
co jeszcze polecacie do zarobienia duzej ilosci kasy
jak sie czujesz pewnie to mozesz powolutku zaczynac wyrmy (olbrzymia kasa) a jak jeszcze sie boisz to oraj ancienty na lewo od miasta, poprostu bijesz jak zwykle moby ;d tam da rade 35lvlem wyrobic a 75 bedziesz mial lajt (ofc rob lootbaga z plate armorow)
ew. mutated raty ale tam to dla taskow raczej
heh nie zartuj ze nie ogarnie 73 msem wyrmow lb ... ja probowalem od 47lvla i wbilem pare lvli jednak byl hard , jak wyjda 2 to ofc utani gran hur i na schody , spokojnie na wyrmach mozesz , na softach praktycznie nic nie schodzi bo smp leca z wyrm , na djinach na softach prawie tez nic nie schodzi polecam je , w godzine da rade wyciagnac ponad 15k/h , metoda? bijesz z exori frigo + wand of voodo , jak wchodzisz na pietro to z avalanche
haha mutated raty? olbrzymie waste ... z czego ty chcesz te profit ciagnac czlowieku
Spróbuj Souleatery, ale wątpie, że dasz rade. Profit będziesz miał napewno na nightstalkerach/earth elementalach koło wyrm w LB.
nie wiem po jakiemu ty grasz ze na ratach miales waste a na 50lvlu biles wyrmy... moze ip daj o_O
+ mi na 100~ lvlu schodzily poty dosc szybko nawet na softach... ale i tak profit potezny ;d
a co do mutated ratow to z samego bicia mobkow jest maly + (tak na 200 potek 3-4k do przodu~, ofc jak nie spadnie nic drogiego) a loot z bossa to czysty profit
dobra, a co polecicie ale na jak największy exp ?
ostatnio przez kicki wyłożyłem się z 2 razy i chce z expem nadrobić
exp.. jak masz kase to workery z vis hurow/UE... jak nie to pozostaje ci water elemental i tym podobne.. wyrmy to super exp i kasa ^^
WA TE RY !!! :) nic dodac nic ujac, gorzej zebys mial wolne expowisko ale jezeli dasz rade chociaz tak na godzinke lub dwie to niebo normalnie :D
Necro/Hero w yalahar, przy okazji task mona robic.
noo na tych wyrmach spoko ale ciezko bywa
jak 2 wyjada to wiac musze i na lb malo miejsca do biegania, a bloczyc nie bede xd
exp tez marny troche, bo dlugo je bije troche