Jak się dostać na jakiś duży resp mamutów bo chcę zrobić taska na nie ale nie wiem jak tam się dostać wogóle
a i trzeba zrobić jakiegoś questa by tam się dostać ?
Wersja do druku
Jak się dostać na jakiś duży resp mamutów bo chcę zrobić taska na nie ale nie wiem jak tam się dostać wogóle
a i trzeba zrobić jakiegoś questa by tam się dostać ?
z svar~~ leć tam gdzie te barbarzyńcu (nie pamiętam nazwy tej wyspy) i tam od capitana na północ tam jest taka góra i jest w chu mamutów.
Do kapitana na svar (tego co np na okolnir przewozi)
hi -> camp -> yes
i lecisz na północ i tam masz ich dużo.
Pozdro
ale muszę jakiś quest wykonać by tam się dostać bo nie mam akurat dostępu do komputera z noramalnym netem
Nie musisz, quest potrzebny jest jeżeli chcesz płynąc na takie wyspy (Nibelor, Helheim, Okolnir, Grimlund i Tyrsung) na campa nie potrzebujesz nic robic.
yo
Odświeżę, Buddel nie wysyła mnie na ten camp, jak tam się dostać?
jest dobry resp mamutow zaraz obok tp na The Bloodtuska, tylko ze jest tam duzo wkurwiajcych pingwinow i 3 wywerny ale da sie je omijac. z pingiwnami mozna sobie poradzic ze jednego hita z lapy im sprzedasz i juz spierdlaja i nie bede cie niepokoic
Mozna dojsc tam przez połnocne wyjscie z svargrond (te nad arena) i po wyjsciu z bramy kierujesz sie w lewo (najlepiej isc tuz przy scianie) az zobaczysz scianke na ktora mozna wejsc za pomoca czaru levitate lub parcelami (3 poziomy) i jestes na miejscu
przecież żeby buddel nas wysyłał trzeba zrobić barbarian test quest
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Barba..._Quest/Spoiler
Dobry resp
Załącznik 318057
Robilem tam gdzie jata12 :)
@up
@2up
tyle tam syfu biega ze szkoda premium staminy na to cos(wolfy, badgery), a tyle tego jest ze az cie bloknac moze gdy na dystans ich bierzesz
przecież nie zabijając tego syfu wcale nie sprawisz, ze zejdzie ci mniej staminy...
@Tatasek ;
Bierzesz taska na badgery i mamuty iw bijasz 2 taski naraz ;)
Później bierzesz na strone golemy w okolicy, mamuty i badgery i taski same sie wbijaja :>
o kurwa
ty, mozna dwa taski na raz? nie wiedzialem xD wrocilem po przerwie