Witam ,mam pytanko ,gdzie mogę expić 27 ms'em Eq: focus cape ,hat of the mad,mms,boh/soft,blue legs,wand of draconia - na bocie ,albo i bez ;), proszę o wypowiedź osób które wiedzą ,a nie tz "nabijaczy postów.
Wersja do druku
Witam ,mam pytanko ,gdzie mogę expić 27 ms'em Eq: focus cape ,hat of the mad,mms,boh/soft,blue legs,wand of draconia - na bocie ,albo i bez ;), proszę o wypowiedź osób które wiedzą ,a nie tz "nabijaczy postów.
ogogoggo task tarantule....potem we albo earth elementale i tak lecisz
do 50 lvla mam expić na tarantulach xD?
kolego wyżej a powiedz mi gdzie mogę bota puścić ? :P
i gdzie na te mamuty ? :P
Mutated Humany Yalahar dzielnica Alchemiczna bota mozesz tam puscic ale potrzebujesz ogarnietego skrypta zrob 3 misje yalah questu wszystko masz opisane na tibiawiki
Polecam ci isc na mutated humany juz teraz do 50 levela zarobisz troche kasy itd
Na po levelu bierzesz task na water elementale i musisz wbic 50 punktow taskow za ten czas bedziesz mial z 80lvl
Potem mozesz isc na workery na 90 juz mozesz orac dl'e lizardy te nowe frosty z sd itd nie chce mi sie dalej pisac na forum jest poradnik dla sorca wystarczy poszukac
ps. Humany z Exori Flama odc i wand of draconia ;)
Albo idziesz na larvy i lecisz do 30
@edit.
proste w ustawianiu bota/
co to mutated humanów , bota tam nie da rady puścić : P za dużo potów łyka + exp jest mierny ,bo człowiek na człowieku ,poszedłem na cyklopy mistrock niby 40k/h więc na razie siedzę.