Siemka.Zrobiłem taska na 500 gsow i teraz mogę zabić the old window.
Czy są jakieś szanse na ubicie go na 60 lvl'u Ms'em ? (utamo + sd)
Proszę o mądre wypowiedz najlepiej z ss/filmikiem co robić jak to bić
pozdrawiam
Wersja do druku
Siemka.Zrobiłem taska na 500 gsow i teraz mogę zabić the old window.
Czy są jakieś szanse na ubicie go na 60 lvl'u Ms'em ? (utamo + sd)
Proszę o mądre wypowiedz najlepiej z ss/filmikiem co robić jak to bić
pozdrawiam
Stone Skin Amulety +SD + Utamka i w sali z bossem ustawiasz sie tak zeby bil cie tylko sam boss.
Gdybym bym w domu wysłałbym Ci filmik jak kumpel też 60 ms zwija się na old widow ;d Spokojnie zjechał ją do red hp, a później dostał takie combo, że nie miał szans się wyleczyć. Nie polecam, ale może będziesz miał szczęście
Tak , weź 2-3 stoneskiny, time ring ostatnio robiłem 57msem. Biegasz wokol kamienia na utamie z time ringiem i ssa i pakujesz sd.
Nie no mam 2 amulety i zamierzam postawić m walla żeby mnie tylko old window lał i utamka + sd + licze na szczęście ;p
nie będę biegał bo to przywołuje 2 gs'y i paralizuje
Napisalem ci ze robilem taska kilka dni temu, i jesli pojdziesz w kat padniesz predzej (bije mocno z lapy), a co do parali wystarczy gran hur/exura - nie paralizuje za czesto, no i gsow nie przywoluje.
To wkoncu przywołuje te gs'y czy nie?
no właśnie mój demodras też był jakiś niemrawy 1 wave tylko, kilka gfb, 0 summonów, może te z tasków są słabsze niż normalne?
nie przywoluje, na 3 razy ani razu mi nie przywolal i zdaje sie ze usuneli to poniewaz task jest dla lvli 50-89 a takie lvle nie maja szans w starciu z old widow + 2 gs ;D