witam serdecznie, poszukuje mało znanego odludnionego miejsca gdzie będę mógł przebywać afk, dokładnie chodzi mi o takie miejsce w którym nie można nic ropnąć i jest bardzo dobrze ukryte proszę o propozycję na priv
Wersja do druku
witam serdecznie, poszukuje mało znanego odludnionego miejsca gdzie będę mógł przebywać afk, dokładnie chodzi mi o takie miejsce w którym nie można nic ropnąć i jest bardzo dobrze ukryte proszę o propozycję na priv
a nie lepiej połazić po mapie i poszukać takiego miejsca? Jest wiele takich miejsc ja znam chyba z 10 ale sie nie podziele sorki :( Sam poszukaj.
poszukaj na foldzie
Nie opiszę Ci wszystkich miejscówek, ale skoro ktoś up juz wspomniał o Foldzie, a że miejscówka nie jest już jakaś pro evull, to podpowiem Ci, abyś wybrał się tam z pickiem, zszedł na -1, cisnął na max w lewo, następnie w górę. Powinieneś napotkać tam 3 Frost Trolle. Przekop ten obszar pickiem. Dużo sqm nie jest, a miejscówka do afkowania jest ok.
ja zawsze afkuje w depo/domu/innym pz - tam nic nie lurniesz , nikt cie nie zabije, mozna czuc sie bezpiecznie :)
jestem przekonany ze chodzilo ci o miejscowke do afkowania w ktorej nie ma pz :) jezeli grasz na nopvp to w kazo jest chyba kilka takich miejscowek gdzie mozna afkowac :) sa tam schody w dol i gore czyli nic nie mozna ropnac :p
Podaj świat czy pvp czy n-npvp bo to dużo zmienia
bagna po prawej od venore i w dol/ Draconia na szczycie/okolice thais/greenshore/fibula/wybrzeza daramy wszedzie mozesz postawic tam gdzie nikt nie bedzie sie spodziewal i nie ma jakiegos przejscia do czegos sensownego (quest, expowisko) bo po co ktos ma pojsc tam gdzie nic nie ma?
zmień outfit np. na zielony i afkuj na dachach domków w ab'dendriel. wiele godzin spędziłem siedząc ukryty pod drzewem z zieloną głową : )
Desert Dungeon na faccowej pustyni - Jest kupę nie uczęszczanych miejsc, wystarczy tylko pozwiedzać.. Foldę także można przekopać.
Island of the King albo w ab na samej górze
Ja polecam bagna Venore. Znam je jak własną kieszeń i wiem, że przy 30min szukania znajdziesz fajna miejscowke. Ja mam taką gdzie po ścieciu trzciny maczetą w tym samym miejscu trzeba odkopać dziure pickiem - niewykrywalne ;P
Nie chcialbym jej tu opisywać, ale poszukaj, jest to blizej Venore niz myslisz ^^
Wow zaciekawłeś mnie, niedawno albo troszkę dawniej był artykuł na Tibia.com o skarbach ukrytych pod bagnami veno, czyżbyś znalazł wejście do tego cudeńka? Jeśli tak to gratuluję i powodzenia w rozwiązywaniu questa.
Polecę Ci miejscówki do afk - tereny w których wykonuje się mało popularne questy np. na fenrock tereny questowe. MOLS, tam ludzie łażą tylko na warlocki albo sami afczyć chociaż zdarzają się zwiedzacze, a nawet wrogowie szukający na exivie. I powiem Ci jedno - dobre miejsce do afk to takie miejsce sekretne a więc musisz sam je odkryć!
Battle Axe quest musisz meic pick pod kanalami thais kilofem kopiesz i amsz zejscie ja tam 6 dni na monku skillowalem nikt nie przyszedl xD
w thais jest spoko miejscow do afk, kolo palacu krola tibianusa mozesz jak skilowac mlv jak masz rs ;p pozdro