Witam parę dni wcześniej widziałem jak ktoś na Mintwalin expił z monkiem by mieć soule i runki na miejscu robić więc tutaj moje pytanie czy istnieje jakieś miejsce na facc gdzie mogę na 100 lvlu z monkiem latać? : > (świat non-pvp candia)
Wersja do druku
Witam parę dni wcześniej widziałem jak ktoś na Mintwalin expił z monkiem by mieć soule i runki na miejscu robić więc tutaj moje pytanie czy istnieje jakieś miejsce na facc gdzie mogę na 100 lvlu z monkiem latać? : > (świat non-pvp candia)
Kiedyś ludzie bawili się z monkiem na Dwarf Guardach ale to jak jeszcze dinozaury biegały po ziemi. Możesz pójść i spróbować.
No to chyba Mint jest idealnym miejscem dla Ciebie. Pomyślę nad tym i jak na coś wpadnę to dopiszę.
@Edit
Z Guardów lecą pieczarki a jak wybierzesz odpowiednia kopalnie to są w niej i guardy i rotwormy, a więc food będzie . Proponuję kope w mieście i najlepsza jest ta gdzie najpierw są 3 guardy w małym "pomieszczeniu", a niżej już owa kopalnia.
na mino z monkiem nie wejdą ci soule ;) może cyce ? jak masz 100lvl to musisz zdobywać minimum 100 expa żeby ci soule rosły.
na ofie monk sie złoży za szybko a zerk w całości daje 195 expa to raczej też nie przejdzie
Guardy jak pisano wyzej będą najlepszym rozwiązaniem, jak dobrze ustawisz monka to i 2 poziomy da się ogarnąć ^^
Nie, nigdzie nie dasz rady a napewno nie z monkiem chyba ze ty potworki na klate bedziesz bral. Musisz dostawać 101expa zeby rosły Ci soule, a monk zabiera drugie tyle. Tak wiec potworek musi dawac ponad 202expa, moze jakies cyclop drony czy cos ale tego z summonów nie oplaca się bić.