Witam,
Szukam ustronnego miejsce do skillowania. Potrzebne mi jest 8 mobow i miejsce na 3 chary. Mozecie cos polecic? Oraz jeszcze jedno pytanie jaki bot bedzie do tego najlepszy (wchodzi w gre opcja kupna NeoBota).
Wersja do druku
Witam,
Szukam ustronnego miejsce do skillowania. Potrzebne mi jest 8 mobow i miejsce na 3 chary. Mozecie cos polecic? Oraz jeszcze jedno pytanie jaki bot bedzie do tego najlepszy (wchodzi w gre opcja kupna NeoBota).
Miejsce w kazoo, koło Kawilla (tego od blessa)
Jest tam masa batów i pz obok.
http://img11.imageshack.us/img11/1357/21497865.png
Ew. jaskinie z batami i bearami na południe od thais= dużo mobów, food, niedaleko 'czesc plywalna', gdzie jest pz.
Ja zawsze skillowałem na NG, kłopotów nie było, ale nie mam doświadczenia z innymi botami, więc nic więcej ci nie powiem.
Niestety dodam ze miejscowka musi byc mnie oczywista poniewaz swiat jest pvp
Obok wejscie na Kazzo stoja dwie kopalnie, jak sie idzie w dol od takiej miejscowy goblinow nieopodal Carlin ;p Tam w tej lewej kopalni na -5 bodajze jest ciekawa miejscowa ze slimami w sam raz do skillowania, w sumie na 3 chary tez by bylo, mysle ze tam wieksze lvle nie biegaja ;< Jesli nie kojarzysz to napisz na PW, pomoge Ci to lepiej zlokalizowac.