Elo. Mam 12 Paladyna ze skillami 61/52, eq: Blue Robe, Crown Helmet, Blue Legs, Vampirka, Leather Boots. Gdzie mogę nim skillować? Slimy muszę zmieniać co 20 min, więc może Cyklopy? Tylko gdzie jest jakieś fajne miejsce do skillowania na nich?
Wersja do druku
Elo. Mam 12 Paladyna ze skillami 61/52, eq: Blue Robe, Crown Helmet, Blue Legs, Vampirka, Leather Boots. Gdzie mogę nim skillować? Slimy muszę zmieniać co 20 min, więc może Cyklopy? Tylko gdzie jest jakieś fajne miejsce do skillowania na nich?
moze rozsadnie by bylo wbic z 20 lvl zeby spokojnie juz skillowac dluzej na slimach?
cyce? mysle ze to sredni wybor jak na skilla na takim lvl, juz lepsze carrion wormy ale pewnie nie chce ci sie klikac co minute/2 max
podbij lvl do 20+, lub mino też był by dobry wybór ( mino mount ) chociaż jak byś używał bota to ab trole :P
Przecież jest jedno miejsce w AB (Shadow Caves, czy jakoś tak), gdzie można bić slima przez okno jakiegoś pomieszczenia, a samemu się zablokować pająkami, czy jakimś innym syfem.
Ew. możesz już zarzucić skilowanie. Dobij 15~ lvl na trollach w AB, potem możesz iść na dwarfy w/obok Kazordoon. Do tego 40~ lvla powinieneś mieć spokojnie 70 dista. Chyba że zamierzasz za niedługo kupić Premium, to skiluj.
W każdym razie, nie można bez końca skilować... Lvl trochę podbij :d .
Pzdr ^^
Ja Ci powiem, ze od 65 dista, siedzialem do 90 na slimach :> Kamieniami normalnie z cierpliwoscia, mysle ze najlatwiejszy sposob :<
Mialem wtedy bodajze 17 lv jak zaczynalem na slimach.
Ja powiem ci jak skilowałem. Od razu zaznaczę, że było to jeszcze przed wprowadzeniem anty bot system, ale gdybyś miał niewykrywalnego bota to możesz spróbować.
Stawiasz na full defie na dwarfach z opcją chodzenia do dp po kamienie. Rośnie lvl i skile. Wbiłem tak z 20 lvla i 60 skila na 35lvl i 85 skil.