Mam 64ed, dam rade zrobić sobie tam solo dostęp?
Martwią mnie troche te fire elementale, później już chyba easy?
Wersja do druku
Mam 64ed, dam rade zrobić sobie tam solo dostęp?
Martwią mnie troche te fire elementale, później już chyba easy?
Ee, daj spokój :p . Dasz radę, ew. weź trochę Ava na te FE; jak poczujesz, że nie wyrobisz z żywiołakami, możesz nawet zapuścić 'utamę'/Energy Ringa i tłuc up&down.
http://forum.tibia.org.pl/showthread...t-island-62-rp
Opcji szukaj nie używaliśmy... ; j . W sumie, wystarczyło stronę do tyłu przejść...
#down
Wiem, w sumie trochę mi się pomyliło, bo napisałem w intencji, jakobyś miał grać palkiem :p . Ale i tak rada chyba dobra...(?).
Pzdr ^^
ok, dzięki
a co do tego tematu co podałeś to rp jednak jest troche inny niż ed
Z tego co pamiętam niewidka była tam bardzo użyteczna - z tłumu potworów tylko FE były w stanie mnie zobaczyć, a i tak nie było ich wiele. Później oczywiście pojawiają się Dragony, Necro i Bonebeasty ale z nimi już sobie na spokojnie poradzisz ;)
powiem wam tylko 2 rzeczy, po 1 jak już ktoś zaznacza droge do czegoś i daje to na wikie czy cóś innego to niech zaznacza skąd się idzie do kąd a nie tylko kreske ;p
po 2
okazało się że ten dostęp zrobić było banalnie ale droga zajeła mi jakieś 30 minut(wraz z wybijaniem mobów)
a co do niewidki to w sumie 3 minuty z stealth ringa mi zeszło, raz jak było troche więcej fe to użyłem energy ringa i avalanche
a tak to wszystko łatwe
dzięki za pomoc
temat do zamknięcia