Witam, mam edeka 35 lvl chce w ten weekend 45 wbic.
Dragi odpadają, ponieważ na 1 draga zchodzą 3 manasy....
Macie jeszcze jakieś propozycje?
Może być Bot i Manual :-)
Nagradzam dobre pomysły !
Wersja do druku
Witam, mam edeka 35 lvl chce w ten weekend 45 wbic.
Dragi odpadają, ponieważ na 1 draga zchodzą 3 manasy....
Macie jeszcze jakieś propozycje?
Może być Bot i Manual :-)
Nagradzam dobre pomysły !
Tarantule, Tomby -3, Necro Yalahar, Earth Elementale
Tomby z vampirami, to jest chyba trapid/tarpid nie pametam, na -3. Polecam.
Earth elementale - 99% zajęte :P
Cyclopolis na utana vid?
Earth Elementale Edron od 35 zacząłem je bocić na Elfie (kiedyś 2-3 miechy temu) miałem 34-50k/h) zawsze na plus wychodziłem z tych grudek ziemi.. expiłem tam do 50. Potem polecam magiciany yalahar tam z "Priestessem) miałem 60k+/h tyle, że waste.
Jeszcze Cyclopis nie jest złe.
mistrock cycki :) exori tera i rozga od ziemi ;p
stelth ring na wszelki wypadek i exp piekny :)
Poprosze o info dot.
Earth Elementale (mapka/jak dojsc) [czy nie padne od nich na bułę] ?
Tombe dokładnie którą i jaki - ??
Mistrock (jaki quest?) [i czy w ogole trzeba?]
i Princesy jakie?
PAMIĘTAJCIE ZE JA ED a nie MS nie mam WOI ;d
(Necro odpada, przy 2 padam na bułę od summonów ;D)
S. Ringi mam na szczęście :-)
Prosze o te info 4.
( i powiedzcie gdzie z tych 4 najlepiej, najbezpieczniej) wole wyjsc na 0 niz padac ;-)
Zlookaj na tibia-wiki trapid tomba.
Na minstrock potrzeba tylko 2 questy, aby dostać się na yalahar - godzinka max roboty.
Co do tomba, jedziesz powoli i lurujesz sobie uciekając po 1 vampie :>
Earthy są na edron, też znajdziesz zapewne na wiki
@2up ponawiam reszte pytań,
Yalahar mam od 20 levela, czyli moge już mistrock? (mam te misie ze z każdego miejsa moge na yala płynąć)
Tak. Teraz musisz iść do kapitana statku (takiego pirata), który znajduję się w południowo zachodniej części yalaharu. Ten sam npc jest od płynięcia na fenrock. Co do pristów nie wiem
ja także polecam earth elemntale. Przy pierwszym czyszczeniu expa musisz troszke uważać a później już praktycznie luz. Jeden nie ma szans cie ściągnąć na combo. Dwa to dość małę prawdopodobieństwo ale jeśli będa obok ciebie i uderzą obaj na maxa to sie złożysz. Tak że jak będą 2+ to musisz uważać
w jaskini żywiołaków pisze że tam jeszcze są bog ridery.. to prawda;/ ??
Kupie kilkaset gfb :-) Będę chyba lurał po 4 - 5 i spam runek ;-)
Lub, pierw wyczyszcze respa potem manualnei poexpie ładnie. jak będą 2 bede uważał, jak 3 to utani gran hur + gfb :-)
Jak tam zie złoże / bedzie waste/ zbyt hard ide mistrock ;-)
Z Twoich postów można wywnioskować, że nie jesteś żadnym tzw. "elo ogarem". W takim razie - ZACHOWUJ SIĘ OSTROŻNIE, a nic złego Ci się nie przydarzy, chyba że jesteś skończonym panikarzem, co to spamuje leczeniem przy jednym dragu...
Cytuj:
Mistrock (jaki quest?) [i czy w ogole trzeba?]
Polecam wyszukiwarkę i lekturę znalezionych wyników na polskiej tibiawiki (wpisz po prostu "tibia wiki" w Googlach...).Cytuj:
Barni Vegas napisał
Bardzo proszę nie zadawać tu pytań jakby żywcem wyjętych z t.pl... ;s .Cytuj:
i Princesy jakie?
Poprawię - tomb nazywa się Tarpid.
Ehh, no nie wiem...Cytuj:
[...]Co do tomba, jedziesz powoli i lurujesz sobie uciekając po 1 vampie :>
Sprawdź, czy u podanego NPC masz taką możliwość... Wiesz, gdzie jest dzielnica cudzoziemców? Chodzi o tą z Mino, Elfami (i Dragami) i innym shitem oraz piratami na nadbrzeżu. Właśnie w tej dzielnicy znajduje się NPC Maris, który przewiezie Cię na Mistrock (i Fenrock).
Raczej małe prawdopodobieństwo, bo przecież magicznymi goni się z mobami wokół jakichś przeszkód :p . Jedynym realnym zagrożeniem jest backresp, ew. jeśli nie ogarnia się respawnu albo uciekania przed mobami, zawsze można samemu wpakować się w następne mobki :d .
Tak.
Tylko że poziom niżej... :d . Zagrożenie jest, jeśli ktoś by Ci ropnął, chociaż nie wiem, czy przypadkiem nie ma tam schodów albo czy ogólnie jest to możliwe.
Tylko nastaw się na waste ;d . Nie radzę lurować tyle elementali, bo mają one ataki dystansowe - przy wyjątkowym niefarcie (a takie coś bywa!) mógłbyś się złożyć od 3 żywiołaków... ;d . Poza tym, EE paraliżują...Cytuj:
Kupie kilkaset gfb :-) Będę chyba lurał po 4 - 5 i spam runek ;-)
Najpierw sprawdź, jak sobie radzisz z jednym ;d .Cytuj:
Lub, pierw wyczyszcze respa potem manualnei poexpie ładnie. jak będą 2 bede uważał, jak 3 to utani gran hur + gfb :-)
Ty, ale na Mistrock też nie jest luźno - bardzo dużo Cyców na małej przestrzeni. Exp będzie dobry, ale raczej waste, bo zakładam, że dla dobrego expa bije się cyklopy z Ava, a i manasów trzeba będzie sporo (przydałyby się Life Ringi, o Softach nie mówiąc xd) - to ofc. chodzi o całą miejscówkę, bo na zwykłe cyce wystarczy sama rózga + Terra Strike.Cytuj:
Jak tam zie złoże / bedzie waste/ zbyt hard ide mistrock ;-)
Mimo wszystko, możesz iść na tą Mistrock. Ale nie zniechęcaj się z Earthami; moby trzeba ogarnąć. Podobnie sprawa ma się z Ancientami, na które na 45~ lvlu możesz już iść. Doświadczenie przyda Ci się na wyższych lvlach.
Poza tym, Tomby dla dobrego expa również są dobre. Możesz też pobić Tarantule z taskami, co jest b. opłacalne. Jestem ciekawy, czy niezłą metodą zarobku nie byłyby minosy w Yalahar/na Dark Pyramid z lootbagami...
Pzdr ^^
dzieki takim ludziom jak kilka panów up mam wiarę w to, że Torg nei jest tym samym co samosia peel:)
Pierw zobacze mistrock bo mam steal ringi jak bedzie spoko i male waste zostaje jak nei ide earthy. bede Wam zdawał realacje ;p moze komus sie przyda:>
Idź na ancienty, tam masz conajmniej 100k z premium staminką, a na tych earthach to max 50, tam jest strasznie wolny resp. Pozatym, to jest miejsce dobre na jakimś 25 lvl.
dajcie mi mapke jak dojść na NAJMENIJSZY RESP SCARABÓW? prosze:-)
Na cyklopach
60 manasów zeszło, 45% wbite (z p. stamina) za kase moglem odkupic 25 manasy -.-
a i jeszcze 7 cyclop's toe
/////Sorry, Ale GDZIE WY NA MISTROCK widzicie hardcore? Wybilem all i 45k/h ale marna kasa waste ;X dla tego ide obczaje Eelementy