Siemka
Mam w planach kupno neobota na 1 miesiac za sms. Z tego co wyczytalem po wyslaniu sms'a dostane PIN Code. Ale co dalej ? Czy automatycznie przeniesie mnie na strone rejestracji ? Jezeli nie, to gdzie takowa strone znajde ?
Wersja do druku
Siemka
Mam w planach kupno neobota na 1 miesiac za sms. Z tego co wyczytalem po wyslaniu sms'a dostane PIN Code. Ale co dalej ? Czy automatycznie przeniesie mnie na strone rejestracji ? Jezeli nie, to gdzie takowa strone znajde ?
Jak ja kupywalem to po zakonczeniu transakcji w DaoPay wyswietlal mi sie PinCode (zapisz go sobie w notatniku),pozniej klikalem cos w stylu 'zakoncz transakcje' i wyswietlala mi sie strona z rejestracja Neobota.
PinCode lepiej miec zapisany na wypadek gdyby cos poszlo nie tak,wtedy piszesz do supportu na ten mail:
[email protected]
W jaki sposób można nabyć Neobota na okres jednego miesiąca płacąc poprzez SMS ?
www.tibianeobot.com
#down
w dzisiejszych czasach juz w podstawowce ucza angielskiego wiec kazdy z tego forum powinien sobie poradzic z tak zaawansowanym angielskim jak purchase czy month
żeś kur... pomógł...
http://www.tibianeobot.com/purchase.html
następnie wybierasz na dole Neobot standard account > 1month > daopay (phone bill, sms) następnie klikasz get neobot, otwiera ci sie stronka płatności daopay w metoda płatności wybierasz sms i wysylasz smsa dostajesz pin, rejestrujesz...
Spokojnie, już sobie poradziłem. Po prostu jakiś czas temu nie było takowej opcji gdy byłem na tej stronie i myślałem że idzie to nabyć jakoś inaczej.
Żeby nie tworzyć nowego tematu, pisze tutaj.
Czy kupno neobota jest na jeden PC czy mogę go używać np u kolegi? Chodzi o to, że czasami on ma wolnego laptopa to zostawiłbym na noc sobie postać na jego laptopie.
korzystając z tematu jak mogę niby co tydzień na innym wyrobic neo o ile dobrze zrozumiałem , to czy np tak jak w ng moge sobie kupic i wyrobic za tydzień kumplowi żeby u niego tez działało czy to jest coś takiego że jak on ma to ja nie i odwrotnie proszę o pomoc :D
aktywujesz neo na jakims kompie, uzywasz go 7 dni i mozesz go wlaczyc na innym kompie i znow dopiero po 7 dniach mozesz go gdzies indziej uzywac