posiadam 26 rp skile 65/50 proszę o streszczenie rzeczy które mam bić itp do 80 lvla chcę szybko osiągnąć 80 lvl żeby zrobić quest na trainery oraz odnośnie skilowania i eq czekam na szybkie odpowiedzi
Wersja do druku
posiadam 26 rp skile 65/50 proszę o streszczenie rzeczy które mam bić itp do 80 lvla chcę szybko osiągnąć 80 lvl żeby zrobić quest na trainery oraz odnośnie skilowania i eq czekam na szybkie odpowiedzi
Może spróbował byś swoich sił w Kazo na kopalniach? quardy powinienes dac spokojnie rade. albo cycki na mount sternum
Skoro masz pacc, olej jakies kopy ;p masz yalahar? Idz klep cyce na mistrock albo powoli mozesz mutated humany zacząć. Od 40lvla mozesz juz mutated bic wszedzie gdzie tylko chcesz i czasem nawet sobie racika walnąć bez wiekszego waste :) Takze zombi na yalahar dochodzą, albo zajebiscie bys mial na helheim najpierw -1 i -2 a od 45 mozesz na -3 zejsc (zalezy ile masz ludzi na serwie, u mnie przy 180osobach online mialem tam 40k/h).
Od 60 polecam na gorome i bb isle chociaz tam czasem moze byc hardkorowo ale i tak na plus to zawsze wyjdziesz :) takze dragi darashia/yalahar dochodzą:) i na tym do 80 chyba juz bedziesz musial zostac, ja to w sumie na bocie jechałem 90% lvli palkiem, ale zanizylem ci "bramki lvlowe" i mysle, ze bedziesz mial elegancko ;)