Witam!
Od jakich skilli iść trenować na slimy?
Aktualnie mam 18 lvl 53/54 w swordzie. Eq: leather or fur boots Platinum amulet, crown helmet, knight armor, tower shield lub demonka i golden legi. Dam radę teraz?
Wersja do druku
Witam!
Od jakich skilli iść trenować na slimy?
Aktualnie mam 18 lvl 53/54 w swordzie. Eq: leather or fur boots Platinum amulet, crown helmet, knight armor, tower shield lub demonka i golden legi. Dam radę teraz?
Dasz, kup sobie 5potów w razie WU.
Dasz rade :) na slimie optymalnie można skillować od : K SET, Warrior lub Cruss helmet ), Tower lub Crown Shield, najsłabsza broń :)Jak kolega UP wspomniał kilka HP potionów w razie pożaru. Miejscówek nie bd pisał, jest wiele poradników o skilowaniu :)
Wbijałem sobie jeszcze 55/56 i tak myślę czy nie wbić 60/60 i dopiero iść na slimy. Niby eq mam dobre, ale nie chce mi się z darashi do port hope płynąć i się wracać...
Iść możesz spokojnie tylko będziesz co ~1h zmieniał matkę ponieważ zacznie bić za mocno.
Zapytam tutaj, żeby kolejnego tematu nie robić :)
Dobić 60/60 i sobie poexpić do 30 czy wbijać 70/70?
Gdzie jest czysta kasa?? Nie interesuje mnie exp, chcę zarobić na eq(bo to mam z innego chara ;d)
Mogę wykonać postmana i mam obsidian knife itd itp :D:D
Ale ze skillami 57/58 słabo wale w mino guarda, a z 60/60 będzie to samo prawie, chyba że zmienię serpenta na brighta albo mistic blade'a.
Albo bez schodzenia.
Coś innego oprócz mino? ;d
Kolego... Nosi się najlepszą dostępną broń tym bardziej, że droga ona nie jest.
Tylko, że hity mniejsze o 2% na lvl i nawet z m bladem będę ledwo guarda bił...
Jakieś inne miejsca? Potrzebuję pełno kasy!
Ta mała wieżyczka koło ab. Roty na fibuli. Trole pod ab. Orki w acient temple.
ja skilluje od 54/54 na slimach na prawo od venore i exp tez jest nie zly
@Owned
Potrzebuję miejscówki na Pacc area z zaje*istą kasą(exp mi obojętny)
Zamotajcie miejscówkę na pacc, gdzie można zostać milionerem :D Potrzebuję kasy! Pomóżcie proszę :)
Slimy już ogarniam, ale co 1h zmieniam matkę, bo wali za mocno ;/
Możesz própować -1 na żółwiach, ale nie wiem czy będzie dużo kasy.