Jest jakas zasada jak kostka losuje? Np. ze wypadnie jakis nr i jaki wypadnie na 70% nastepny czy cos takiego. Jest takie cos?
Wersja do druku
Jest jakas zasada jak kostka losuje? Np. ze wypadnie jakis nr i jaki wypadnie na 70% nastepny czy cos takiego. Jest takie cos?
Na podstawie zaawansowanych operacjach na dacie losuje liczbę od 1 do 6.
Bez żadnych szans na wyższy numer o jedno oczko.
Dla ciekawostki dodam, że wylosowanie trzy razy pod rząd szóstki to archiv o nazwie "Number of the Beast"
Tak, znaczy się ja tak zawsze mam, że jak wypada częściej jakaś liczba (najlepiej jak będą to dwie) to jak wypadnie 3 razy pod rząd, to ta druga wypadnie, często tak trafiam ;d
Ogólnie zawsze częściej się trafia jedna liczba ;d
Hmmm ja zauwazylem ze najzadziej wypada liczba 4 nigdy jej nie bierz :D jak np bedzie 6 to masz duze szanse ze po niej bedzie 1 albo znowu 6 :D Najlepiej jest grac w BJ moj kumpel dorobil sie na dice w miesiac 5kk ale stawki po 10cc byly ciagle ;)
Każda cyfra ma takie same szanse na wylosowanie, niezależnie od sekwencji, ile razy użyjesz kostki, ilu kostek użyjesz, jaką cyfrę ostatnio wylosowałeś, itd.
Masz ~16,67% na jakąkolwiek liczbę, nic sie nie sumuje, wszystko to losowość, rożnie dobrze możesz trafić 100xpo kolei 6 jak i nigdy nie trafić 1, oczywiście jest to bardzo malo prawdopodobne, ale taka juz jest losowość, tego nie da sie przewidzieć, a tym bardziej nad tym zapanować taka sama szanse bedziesz mial gdy będziesz mowil liczby byle jakie 1-6, jak i wtedy gdy bedziesz caly czas wybieral 1, oczywiście możesz odczuc wrażenie ze lepiej jest podawać caly czas liczbe 1, ale nie wiesz czy wtedy tez wypadła by ona po tym samym czasie, no i mógłbyś wcześniej trafic jakas inna lcizbe