Witam.
Miałbym pytanie gdzie bocić na Venore 14 palkiem na świecie non-pvp ze skillami 53/43?
Wersja do druku
Witam.
Miałbym pytanie gdzie bocić na Venore 14 palkiem na świecie non-pvp ze skillami 53/43?
w venore jedynymi możliwościami są swamp trolle , bądź ratwormy w drodze na elf fortec.
opiszesz mi jak dojść do swampów ?
Poszukaj sobie gotowych skryptów dla pallka bo inaczej tym swoim 14 palkiem ktorym nosisz pewnie z 10 spirow to pobocisz ze 30 min a potem fist ci zostaje jak chcesz isc na cos z czego spiry nie wypadaja
Najlepsiejszym rozwiązaniem jest Amazon Camp, spearów nie braknie nigdy, a exp całkiem niezły :)
#up
14 palkiem amazon camp na bocie? ;> pozdrawiam
Wbij ten 20 ręcznie albo poświęć się, przeprowadź do ab i bij trolle.
To może kupić jakiegoś skull staffa i pobocić na rotach ?
Polecam rotwormy nad dragon lair. Exp ok. 8k/h ale nikt nie chodzi ^^
skull staff jest od 30... jesli chcesz trafiac co 100 hit to prosze bardzo.
Polecam isc w swordy czyli napierw serpent>fire
tak jak robi to wiekszosc boterow.
czyli kupić sworda i lecieć na roty ?
Wybierz roty nad vdl i wez boc z serpent swordem do 25 lvlu pozniej wbij 70 dista zakup jakies nie najgorsze eq kase bedziec mial z bocenia kup royalki i jazda :D
bocenie palkiem ze sworda to nie najgorszy pomysl, jednak lepiej czesciej wracac do depo, i zeby ten dist szedl i lvl szybciej.... Polecam Ci trole ab .. droga Ci dlugo nie zajmie, zreszta jak masz bota to jest pelno facc travelerow :) a tam mozesz bocic 24/7 :D tyle spearow.. na swpampach to nie bocilem wiec nie wiem czy bedzie ich wiecej wylatywac niz ty tracic, ale mozesz sprobowac :P... dopiero potem jak ebdziesz mial wiecej capa to przejdz sie na elfy tam na samych scoutach i zwyklych i pojedynczych arcanistach mozesz bocic, albo ten amazon camp tak od 20 :)
Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje - podawać.
Z góry dzięki
Ze Swamp trolli leci o wiele więcej Spearów niż ze zwykłego trolla, nie trać czasu na roty, bo nie dość że z początku będziesz je męczył to po 2 lepiej żeby ci dist szedł, a poza tym tam cię mogą łatwo trapnąć rotami+beho.
a ja sie zapytam z jakiego bota kozystasz zeby bana nie dostac??