-
Upcash, pomożecie?
Siema! Nie wiem czy umieściłem mój temat w odpowiednim dziale.
Założyłem go, ponieważ chcę, byście pomogli mi trochę, pobierając plik z mojego linku na upcash...
W zamian chcę dać każdemu kto pobierze gp w Tibii, ok 1cc; mam większość światów, po ponad 30k.
Jakby co, mogę się odwdzięczyć, pobierając Wasze pliki. Wiem, że możecie uważać, że to jakiś wirus, ale to są tylko komendy linuxa xD. Możecie sprawdzić. Chcę sprawdzić, czy ta strona jest wypłacalna i mam nadzieję, że mi pomożecie... Będę serio bardzo wdzięczny. Kiedy wejdziesz w link, kliknij pierwszą opcję (tam gdzie jest zniżka 70%) a następnie wpisz mail (może być wymyślony) i poczekaj chwile aż zacznie się pobieranie. Po pobraniu możesz usunąć ten plik tekstowy :)
Każda osoba, która pobrała plik, niech się do mnie zgłosi na pw i odbierze nagrodę.
www.upcash.pl/plik=...........
-
Jakbys mi powiedzial jak mam odpalic, zeby mi sciagalo ten plik bo za chuja nie moge rozkminic. Kiedys nawet sam to mialem, a nie potrafilem zassac.
@edit:
Nie doczytalem posta do konca, zaraz Ci to zassam.
@edit2:
Melduje wykonanie zadania!
-
Pobrałem, Czekam na kasiorke - oby był wypłacalny i serwis i kolega ;P
-
pobrałem
nie chce nic w zamian
-
pobralem, nie chce nic w zamian
-
Pobrałem, w zamian prosiłbym za jakiś czas o napisanie mi PW z info czy stronka faktycznie wypłaca pieniądze.
-
pobralem w calym domu, na wszystkie siedem kompow :)
-
-
jakby ktoś chciał dobry i szybki sposób na tą stronkę to pisać do mnie na gg: 8335486.
w 10minutek masz 5zł :D
-
Witajcie ponownie! Dziękuję za tak liczne ściągnięcia :D Niestety nie posiadam akurat gp na tych światach które podaliście :< W zamian za to, znam świetny sposób na to, jak zarabiać na sharecash i upcash na prawdę duże pieniądze. Na upcash mam już 55zł a na sharecash 20$. Jeżeli ktoś jest zainteresowany z tych, którzy ściągnęli, lub jeszcze nie i chcą ściągnąć, to proszę pisać na mój nr gg: 484542 oraz podać swój nick z Torga. Jeżeli masz czas, to możesz zarobić dziennie ile chcesz. Ja na tym sposobie zarabiałem ok. 20zł/h xD. Serio..
-
Mam dzis dobry dzien to pobralem
-
sciaglem odezwe sie na gg
-
8. Z racji coraz powszechniejszego zjawiska wyłudzania, zabronione jest zakładanie tematów o sposobach zarabiania pieniędzy przez internet (dotyczy to również programu Google AdSense, doładowań, nagród rzeczowych itp.).
Temat zostaje jako przestroga dla innych, bo już widzę w dziale drugi taki.