Witam. Zabiłem 300tarantul, porozmawiałem z Adamsem i idę do teleportu a tu dupa wraca mnie o co kaman? W quest logu nie mam już tego :/ WTF?
Wersja do druku
Witam. Zabiłem 300tarantul, porozmawiałem z Adamsem i idę do teleportu a tu dupa wraca mnie o co kaman? W quest logu nie mam już tego :/ WTF?
Czytałeś chociaż co mówił Adams jak skończyłeś? Najprawdopodobniej anulowałeś taska.
Też tak miałem, zabiłem 200 ratów, wracam do Adama, on mówi mi że mam już 5pkt w tasku i że mogę mieć range, no to ok, potem powiedziałem mu o tasku i też lipa. Na końcu powiedział, abym poszedł obronić Yalahar przed Esmeraldą czy coś, a w Quest Logu też tego nie mam :P
Być może ktoś akurat bił hide i po prostu tp był zajęty, a ty niepotrzebnie skończyłeś taska przed zabiciem bossa? Bo mi też się tak raz zdarzyło, długo mi zajęło by to sobie odżałować :D
Bądź wszedłeś i szybko przez przypadek wypadłeś z tpa, to też mogło się zdarzyć i wówczas adams zaliczył Ci to jako zabicie bossa :<
#Chudy
Osobiscie wydaje mi sie,ze porozmawiales z Adamsem oczywiscie,ale oddajac mu taska pewnie zaczales nowego i w tym tkwi caly problem, pamietaj zawsze pisz wszystko powoli czytaj i pytaj sie innych zamiast potem zalowac.
Tez tak kiedys niestety zrobilem.
#Tomix
Osobiscie wydaje mi się ,ze ten room z hide'm jest tak ,ze kazdy ma go oddzielnego , tak jak Areny w svargrond,ze pare osob moze na raz robic. Choc nie jestem pewien.
Wydaje mi sie jednak ,ze zaczal odrazu nowego taska.
Ok :/ dzięki wszystkim będę robił od nowa...