Witam. Od niedawna jestem posiadaczem 140 rp. Mam kolege 190 rp i myslimy gdzie mozemy isc razem poprofitowac z kredkami (Power Bolty). Jakiejs pomysły ;>?
Wersja do druku
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem 140 rp. Mam kolege 190 rp i myslimy gdzie mozemy isc razem poprofitowac z kredkami (Power Bolty). Jakiejs pomysły ;>?
Z pb to kopalnie na poziomie z norsemanem, na polnoc od schodow(destro, najty+2 demy i 2 plagi).
Od siebie polecam jednak bicie z gwiazdek takich miejsc jak dark torty na poi(pierw trzeba odlurowac lost soule potem tylko czysty profit)+battlefield na inq(trzeba przejsc przez plagi, idzie sie na dole przy scianie) potem bije sie room az do miejsca gdzie respi sie juggernaut.
a serpent spawny ?
banuta byście mieli lajt ty sam byś miał lajt ale z gwiazdkami
to samo z goroma
We 2 palkow jeżeli wam zależy głównie na expie to na assach byście mieli bardzo bardzo dobrze (ja z 163 rp mieliśmy po 360 do 400k/h) czyściliśmy też kawałek dołu łącznie z medusami. A jak chcecie koniecznie p bolty to może dle poi lub banuta/goroma też ale mniejszy exp pewnie bd mieli.
Na banucie ja cały czas latam obecnie 166 rp i tylko raz byłem w plecy a tak to na 500 assach jestem zawsze do przodu . exp 320-420k/h <- tyle najwięcej miałem a srednio 380-390 ofc na happy hour.
Pozdro
Nam zalezy na kasie . Profit. Bo kupilem chara pustego i musze all odkupywac.
Również polecam deep Banute z power boltów.
Za to poi dle we dwóch to kiepski pomysł.
Z gwiazdek polecam:
1. Dt city aka spa (jak macie dostęp)
2. Draken elity i draken abo~ (jak macie dostęp).
Gram paladynem, i chodziłem z drugim palkiem w te miejsca, w 80% byliśmy na gruby plus, czasem na zero, nigdy na minus.