Czy bedzie oplacalne bicie ghastly dragow 144 rpkiem. Dist 100/+6. Jka je bic? z assassinek czy z pb.
Wogle gdzie one sa i jak na nich z kasa ; p i czy energy walle czy jak? ; d ciemny jestem w ghastly wiec prosze o taktyki i ile tam k/h
Wersja do druku
Czy bedzie oplacalne bicie ghastly dragow 144 rpkiem. Dist 100/+6. Jka je bic? z assassinek czy z pb.
Wogle gdzie one sa i jak na nich z kasa ; p i czy energy walle czy jak? ; d ciemny jestem w ghastly wiec prosze o taktyki i ile tam k/h
Eh... pierw męczyłeś co chwila swoim sorkiem gdzie expić na 86 wbiłes lvl gdzie expić na 87... a teraz znów kopiłeś dostałeś shakowałes whateva palka i dalej kombinujesz....to widać z daleka że nie masz doświadczenia w grze tak wiec wypad na ghastly możne sie okazać ded'em
idz lepiej na parne pola z arbalestem+bp ogarnij profesje zarób troche kasy i sobie wtedy szukaj hardkorowych miejsc
to jest wlasnie odpowiedz na posta tamto to zazalenie na twoje noobskie pier**%$^
no ale żeby nie było na Ghastly raczej z Assasinek polecam uzywac wall'i wtedy jest lajt
jak mozesz to wez 2 palka będzie łatwiej
nie wyskakuj ze nie kupiles palla bo byś dobrze wiedzial gdzie expić ; D
o kurde zwala
nie mam dosw? to sa nowe potwory a msem na nich nie chcialem smigac
Wszystkie posty co napisalem msem i dostalem odp. to byly zalosne bo expilem sam na tym na cyzm pisaliscie, a myslalem ze moze byc cos lepszego. Palla nie kupilem tylko z niego wzialem kase i katowalem msa; o i tera sie ptam o palla, a ty czlowieku czytaj ze zrozumieniem ja sie nie pytam co lepsze tylko jak tam bd i czy kasa i czy co i tamto... a ty mi wyjezdasz ze mam isc gdzie inndziej. Napisz odp na moje pytanie, a o polach nie mow bo wlasnie sttoje na nich obok tp ...
Są trzy miejsca z ghastly dragami:
- Razzachai (pałac imperatora, 10 misja wrath of emperor questa) - ale razem z draken abominationami i undead dragonami. Solo tam nie masz szans, tylko z drugim paladynem (ale z wyższym levelem) mógłbyś próbować, ale i tak musiałbyś zachować maksymalną ostrożność, z uwagi właśnie na undead dragony.
- Zao Palace - największy resp w całej tibii, już sama droga jest bardzo trudna, mnóstwo draken warmasterów i draken spellweaverów. Zanim dojdziesz do ghastly dragów, stracisz całe supplaje osiem razy. Zresztą nawet jakbyś doszedł, to nie masz tam szans bez bolera. Tylko z dobrą ekipą.
- Corruption Hole - na poziomie -2, tam gdzie lizard choseny. Są tylko 4 ghastly, ale mają bardzo szybki resp. Tylko tutaj dasz rade, ale musisz oddać najpierw 8 tomów of knowledge.
Nigdy tego masowo nie biłem, to nie wiem czy będziesz miał profit. Wiem, za to, że z power boltow się tego bić nie opłaca. Jednakże warto je wsiąść na tą ostatnią miejscówkę, bo bicie chosenów z assasinek raczej się nie opłaca.
bij je z ass + exori san/exevo mas san
rp to najlepsza profesja na te dragi
Nieprawda, najlepszy na nie jest MS - 'vis hur', 'gran vis lux', 'mas vis' - mówi Ci to coś? :p . Palek nawet z b. dobrymi skilami nie walnie więcej z AsS+'san' (bez buffa ofc.), niż MS na tym samym lvlu, z dobrym mlvlem, z silnych "spontanów". A nawet jeśli, to i tak drożej go to wyjdzie, bo 100 gwiazdek, które niszczą się całkiem szybko = 10K.
Dobra taktyka to rzucenie fielda i bieganie z jednej strony na drugą - nie dość, że nie zlurujemy sobie kolejnych mobów, to mamy mniej latania i planowania drogi ucieczki przed mobem.
Na Choseny lepsze PB, więc trzeba wziąć 2 rodzaje amunicji. I uwaga, bo jest ich tam dość dużo.
Co do loota - w sumie, zależy, za ile supple kupujesz - powiedzmy, że spadną jakieś Zaoan Legi, Helmet itp. i można wyciągnąć profit, bo hełm jest poszukiwany, ale stosunkowo drogi. No i oczywiście nie obędzie się bez przysłowiowego łutu szczęścia ;p .
Pzdr ^^
Chosenów w Corruption Hole jest sporo, ale idąc od wejścia bezpośrednio na smoki nie spotkasz ich więcej niż 10. I to jest jedyne miejsce gdzie możesz próbować, w Zao palace nawet jak przejdziesz przez drakeny, to się złożysz na wejściu do smoków, bo są 3 na raz, a całkiem blisko czają się 2 następne. Na dłuższą metę będą opłacalne i to bardzo ;)