150 Rp
Skille 100/70, Full EQ
Dam radę solo wykonać tego questa?
Wersja do druku
150 Rp
Skille 100/70, Full EQ
Dam radę solo wykonać tego questa?
Powinieneś dać radę. Radzę samemu zdobywać potrzebne itemy, jeśli to jest możliwe, zamiast kupować je u Black Berta, bo możesz na taką wygodę wydać niezłą sumkę.
150 lvlem spokojnie dasz radę, tylko w ostatniej misji musisz iść ostrożnie, ew. weź sobie do pomocy jakiegoś MSa.
http://tibia.wikia.com/wiki/Shadows_...uest%2FSpoiler
Pzdr ^^
A ja mam inne pytanie ale też dotyczące tego questa - ile mniej więcej zejdzie mi czasu na jego zrobienie jak wszystkie itemy kupie i maksymalnie skrócę questa? :d
Zależy od szczęścia. Bo np. misję z ładowaniem się na Alchemist (nie da się jej "kupić") robiłem jakieś 3h, a niektórym uda się w 10 minut.
Jeśli kupisz wszystkie itemy, nawet z łatwych misji to w 1 dzień zrobisz. Ale polecam zdobyć samemu chociaż te kryształy z Earthów, to jest naprawdę bardzo łatwe a oszczędasz 80K, czyli prawie tyle samo co za wszystkie pozostałe itemy razem.
Mam pytanie apropo misji 12, a mianowicie jeżeli kupię od Black Berta Golem Head, to z tego co wyczytałem nie będę musiał się z tym bić, to prawda?
Chyba logiczne, że jeśli chcesz sobie zaoszczędzić 'trudu' i kupisz item, to nie musisz po niego iść i lać się z golemami...
#Zipper
Piszę o konkretnym przypadku :-) .
Pzdr ^^