Doradźcie czy dam rade efektywnie expic na wyrmach 80 rp skile 84/65 z pall armorem. Jesli nie to gdzie mozna zamiast wyrm :)
Wersja do druku
Doradźcie czy dam rade efektywnie expic na wyrmach 80 rp skile 84/65 z pall armorem. Jesli nie to gdzie mozna zamiast wyrm :)
dasz radę, polecam onyx style ;]
Z luzem, ja swoim 60 rp tam expiłem z onyx arrowsami, troche hardkor był, ale 130k\h bez bonusa piechotą nie chodzi :D
no wyrmy w liberty bay beda najlepsza opcja wydaje mi sie, czasem zaludnione, ale ogólnie jest dobrze tam.
Jasne, że dasz radę efektywnie tam expić. Najlepiej onyx arrowy + composite hornbow, jakbyś miał softy to już całkiem dobrzy by było. Z softami to jest profit z samych gp i łusek ;). Gdzieś tak od 120 się już expi fajnie paladynem na wyrmach na drefii.
Oprócz tego możesz też bić lizardy na zao, również z onyxów. Dle też się bije całkiem przyjemnie, lecz na darashi. To chyba wszystko, polecam na razie siedzieć na tych wyrmach, bo na Twój poziom to zarobek jak i exp jest wystarczający.
hmm, ja tam na 75rp, z arbalestem + power bolty wychodzilem zawsze z 5k++ Ofc, ogarniesz +2, polecam wyrmy na darashi, fajnie sie expi + Dużo ich jest
Na Darashii? Tam jest większy resp, a co za tym idzie - niebezpieczniej; łatwiej, uciekając przed mobem, wpaść w resp następnych dwóch. Ja bym raczej proponował te w LB.
Zamiast Wyrm, polecam: - Hellheim - miejsce raczej bardziej do zarobku, chociaż exp też wyciągniesz niezły;
- Lizardy Wyższe na Zao - Xiachai/Chaochai,
- Ramoa (Bonebeast Isle),
- Piraci,
- Culty z Burstek - również raczej do zarobku; myślę, że mogą być często puste, bo wiele ludzi woli siedzieć na Zao.
Pzdr ^^