Witam mam pytanie jaka jest aktualna kara za używanie bota w tibii? Czy jest to od razu deleted nawet jeśli postać nie ma cryminala? czy pierw ban na 30 dni tak jak było wcześniej (wiem tyle że ban za bota nie znika po 6 miesiacach jak te inne)
Wersja do druku
Witam mam pytanie jaka jest aktualna kara za używanie bota w tibii? Czy jest to od razu deleted nawet jeśli postać nie ma cryminala? czy pierw ban na 30 dni tak jak było wcześniej (wiem tyle że ban za bota nie znika po 6 miesiacach jak te inne)
criminal zostaje na zawsze, jeśli nie masz pacca, a twoje konto ma poniżej 3 miesięcy, odrazu delete
jeśli masz pacc, to najpierw 30tka
a co jeśli mamy konto facc, bez cryminal i jest dłużej niż 3 miesiące?
jesli te liczby sa poprawne to ban 30 + fw
czyli rozumiem, że jeśli konto jest wiecej niz 6 miesiecy nie ma cryminala to nie ma co sie obawiac deleted tylko pierw 30tke złapie?
tak <znaki>
ofc to sa tylko domysly, koles up nie wie co pisze. cipsoft nigdy nie podal oficjalnej informacji dot. twojego pytania i nikt nie wie od czego zalezy czy dostaniesz bana czy delete
wd mnie ale nie jestem tego w 100% pewny to konto dostaje bana na 30 dni jeśli kiedykolwiek miało pacca. ponad 6 miesięczne konta nie dostawały kasacji od razu bo jakiś czas temu cipsoft w prezencie dał każdemu pacca na 7 dni. (było to około 6 miesięcy przed tym jak ludzie zaczeli dostawać odrazu kasacje jako bany) A że od tamtej pory minęło już z kolejne 6 miesięcy. Więc tylko konta starsze o około rok i konta z pacc dostaną bana na 30 dni.
Właśnie, "IMO"... Nie słuchaj takich gości bo tego nikt nie wie, może 30 dni, może 90 a może 6 miesięcy... Może pacc, może nie pacc... Tego także nikt nie wie. Więc "IMO gości" nie warto słuchać bo każdy ci powie co innego ;d Może ma wpływ data rejestracji konta, może pacc a może lvl? Nie wiadomo ;d