Witam, posiadam RP 150 lvl 101/69 i Full EQ ofc.
I mam pytanie czy mogę pohuncić jakiegoś faraona solo?
Od zawsze marzyłem o 2 itemkach: Phoenix Shield'zie i Dijin Blade'dzie, mam jakąś szansę aby spełnić to marzenie?? :)
Pzdr
Wersja do druku
Witam, posiadam RP 150 lvl 101/69 i Full EQ ofc.
I mam pytanie czy mogę pohuncić jakiegoś faraona solo?
Od zawsze marzyłem o 2 itemkach: Phoenix Shield'zie i Dijin Blade'dzie, mam jakąś szansę aby spełnić to marzenie?? :)
Pzdr
myślę, że radę dasz, tylko szykuj parę kk, bo nim lootniesz shielda albo mieczyk, zejdzie Ci naprawdę sporo supli ;]
Lol? 150 lvlem to co najwyżej możesz huncić Vashresamun'a. Wiem, bo kolega 150 rp huncił na tym bossie. Zresztą zobacz po ile biją bossy i ile masz hp ^^. Nic innego oprócz Vashre na razie solo nie pohuncisz.
^^
Pozdrawiam.
Hmm... Ja bym może jednak, oprócz wspomnianej Vashresamun, zaryzykował spróbowanie Diptraha, bo nie ma aż tak silnego melee. Jednak mimo wszystko, solowanie Faraonów to strata kasy, bo rary lecą z nich bardzo rzadko.
Farki raczej hunci się w teamach; najlepszy jest skład EK+ED+shooter. Ale i tak to waste, bo większość Faraonów nie looci w miarę wartościowych przedmiotów, a te, które dropią, są dość silne i nie bardzo da się na nich polować z DSami.
Więc jeśli nie pójdziesz na tą Vashresamun, to raczej sobie odpuść.
Pzdr ^^