Elo! mam 90 ek z 90/89 skill i eq: dh, mpa, ave, g legi i draken boots. Kupiłem sobie PACC i tu nasuwa się moje pytanie: Gdzie expic zeby miec duzy exp? bo tak ogolnie bede siedzial na dragach ale tak 4fun? dzieki za all odp.
Wersja do druku
Elo! mam 90 ek z 90/89 skill i eq: dh, mpa, ave, g legi i draken boots. Kupiłem sobie PACC i tu nasuwa się moje pytanie: Gdzie expic zeby miec duzy exp? bo tak ogolnie bede siedzial na dragach ale tak 4fun? dzieki za all odp.
frosty i dle :)
wiele razy widywałem 90 ek na wyrmach wiec idz tam powinienes miec boski exp i nie ziemski zarobek
Ekiem duzo mozliwosci nie ma, frosty/wyrmy/mary (dl'e raczej odpadaja biegac po ogniach bez fire butków to tragedia dla ek)
Plusem jest to ze masz spore skille, wydaje mi sie ze wyrmy beda najlepsze na ten lvl jesli nie chcesz duzo wastowac, od 100 nighty mozesz po 1 bic z miecza tylko zeby tez za duzo nie zwastowac.
narazie mam aby 30k w dp i avengera w eq takze na wyrmy raczej musze miec cos innego (tarcza+mieczyk) a jeśli już to jakim sposobem i gdzie polecacie te wyrmy?
Dara napewno odpada dla Ciebie, zostaje Ci tylko iść na LB i popróbować.
Możesz iść dla kasy na żółwie,piratów,scraby,tomby,guardy(lootbagi). Exp to tak jak mówilem wcześniej najlepsze będą frosty a na najwiekszy exp nightmare :) good luck :>