-
knight?
witam.
czy warto zrobic ta profesje? mam 160ms'a i jak mam zielona stamine to gram nim, a jak nie mam to bym gral jakas inna. chcialem palem pograc ale trzeba uciekac jak sorcem i wgl nie lubie jakos palka wiec pomyslalem o knighcie. co o tym sadzicie?
czy rzeczywiscie knight jest taki zamulony i nie warto nim grac? itd?
-
sam mam 105 knighta a miałem kiedyś 157 i powiem ci, że jest fajnie
można fajnie poexpić solo jak i w teamie no i na forse też nie można narzekać
podstawą są dobre skille, najlepiej założyć chara i od razu wbić z 80/80 a potem dopiero na 60-70lvlu trochę poskillować ;]
ale zależy jak kto lubi skilować ;p
no co do knighta jako zamulonej profesji to po części się mogę zgodzić :/
początki są strasznie nudne (nie licząc skillowania) bo ciągłe bicie cyców może nudzić, ale jak masz pacca to niema tak źle ;p
Ogólnie polecam najcikiem grać, może i trzeba poświęcić czasu trochę ale efekty niezłe ;]
Na 100% takim knightem zarobisz sobie na exp dla sorca
-
Jak kto woli, ja mam 85Ek i gra mi się nim przyjemnie. Nie wiem dlaczego ludzie hejcą knightów. Polecam
-
dzieki za odp.
wypowie sie ktos jeszcze?
-
knighta najlepiej sie botuje : )
bo takim palkiem pojdziesz sobie na potwory,na ktore nie mozesz sobie pozwolic grajac knightem wiec rycerz troche nudny jest,a tak bocika postawisz i masz expa + kase
-
#up
I final warninga ;o
#top
Kina nie jest nudny, on jest po prostu lajtowy ;)
-
Trzeba przyznac ze knight w porownaniu z innymi profesjami ma przegwizdane. Sam gram ekiem i denerwuje mnie jak taki pallek wbija sie na resp bo ma te swoje assasinki. Z aski walnie tyle co ja granem, niby gran jest obszarowy ale co mi z tego jak poty na hp tyle lecza ze nie nadarzysz nimi...
-
Wbiłem ekiem 110lvl i jest to tak nudna profesja, że aż niedobrze się robi... Przynajmniej mi... Potem zrobiłem msa i już na 20lvlu było ciekawiej a na 50lvlu szybciej expiłem... Wbiłem nim 160lvl prawie. Jak grałem ekiem to każdy mógł mi się wbić na respa i ja nic nie mogłem zrobić. Gdy grałem msem to ja się wbijałem :)
-
Sam gram EK i jest fajnie, ale teraz zrobiłem sobie przerwę i robię ms'a wbiłem 36 lvl i chyba wracam na knighta :D
Polecam, chociaż skillowanie jest tak nudne, że aż źle się robi ;/ Ale za to expienie jest w miarę fajne ;p
-
Oczywiście, że warto ci robić knighta, chociażby dla tego, że może ci w przyszłości służyć za cysternę z manasami.