Zostałem schakowany przez resellera na allegro. mam jego dane osobiste. nicki allegro tak nicki to jest szansa rozpoczecia postępowania karnego? mam dowody że posiadałem daną postać i świadków
Wersja do druku
Zostałem schakowany przez resellera na allegro. mam jego dane osobiste. nicki allegro tak nicki to jest szansa rozpoczecia postępowania karnego? mam dowody że posiadałem daną postać i świadków
Musisz posiadac jego imie i nazwisko, adres zamieszkania
niby jak zosatełeś?
podałeś mu passy ? czy w jaki sposób ?
Kupiłem od niego konto i rec jeszcze mi niedoszedł mam miejsce zam imie nazwisko nr tel gg i konta bankowego
to jedź do jego miasta i idź na komende
Co do jego miasta to druga strona polski ostatecznie to w moim mieście pójde a jak nic to nie da to po sprzedania postaci to wezme zaraportuję sprzedarz mi. nick mojej postaci to nestus 107lvl pall a na koncie ok 1kk
eee
czyli jak ?
kupiłeś konto od resellera i miał ci confa dorzucić a jeszcze nie doszedł ?
napisałeś to jak po 10 piwach i nic nie da się zrozumieć
#up
hahaah... co ty chciałeś jechać do komendy w jego mieście ?
kim ty jesteś dzieciaku ?
#down
daj nick gościa z allegro który ci to zrobił, ten reseller
Zaplacilem za reca cipsoftowi w dniu zhakowania
Nie pisz reseller, bo większość osób będzie myślała o oficjalnych. Co do postaci, pójdź na najbliższą komendę z wydziałem do walki z przestępstwami internetowymi, zbierając wszystkie wydruki z allegro, zapisy rozmów na gg/mailowo itp. Jednakże ciężko będzie ci to udowodnić, jeżeli nie znajdą się inni poszkodowani.