odzyskalem pieniadze z bubla o nazwie fake knight
i pytanie od ktorego lvl kupic pacc ?
narazie mam 17 lvl i 20 mlvl i 50k
Wersja do druku
odzyskalem pieniadze z bubla o nazwie fake knight
i pytanie od ktorego lvl kupic pacc ?
narazie mam 17 lvl i 20 mlvl i 50k
Druidem to kupuj odrazu, nie masz na co czekac. Gra drutem na FACC nie ma sensu.
Kupuj jak najwczesniej, mozesz juz zamawiac.
Masz troche kasy, wiec mozesz expic porzadnie.
Obstawiam, ze masz eq typu hotm, spirit cloak, p legi, dragonka (jak lepsze to dobrze)
Dobij 19 zanim pacc dojdzie, skoluj necrotic roda i mozesz sie wybrac na np. mino darashia, cyclopolis.
Wtedy juz mozesz zaczynac taski na tarantule, bardzo przydatne beda bohy, bijesz rod + flam, na 22 lvl zmien na northwind roda. Exp przyzwoity, kasa z samych tarantul na maly -, ale z bossa zwrot.
Porob questy, postman, desert, dostep na yalahar, itp.
Staraj sie zrobic jak najszybciej djinna na 40 lvl, polecam blue.
o kurcze, rozpisalem sie troche nie na temat, ale moze sie to komus przyda.
Możesz od razu ale jak nie jesteś pewien czy na pewno będziesz grał przez ten czas dosyć często to możesz uaktywnić pacc na 60 lvl (Eternal Winter)jak podbijesz mlvl i może zarobić wbrew opiniom i pozorom druidem da sie grać na facc.
Takie jest moje skromne zdanie.
Napisałem że to moja propozycja np ja maturzysta mam możliwość gry max 5h/tydz. więc mi się nieopłaca może masz tyle kasy aby szastać nią co 3 miesiące ale inni nie mają. co do expienia z ew od 60lvl-u to expilem ja na dl-ach hity ładnie w nie wchodziły. I nie pisałem aby kupił/aktywował na 60lvl-u tylko wtedy gdy będzie miał czas
(nowe konto,do poprzedniego zgubilem pass no i lepszy nick)
Ok to kupię,na czym siedzieć ?
tak myslalem zeby zaczac taska na krokodylki xd
Krokodyle będą dobrym rozwiązaniem, razem z żółwiami. Potem możesz bić magiciany, tarantule, od 30 necromancery, mutated humany, na 40 możesz bić djinny dla kasy, a od 50 Water Elementale