Czyli od kiedy bardziej opłacają się manaski do expienia dla profesji niemagicznych. Od czego to zależy? Zapewne czynnikiem jest mlvl, ale chętnie poznam rady wysokolevelowców ;>.
Wersja do druku
Czyli od kiedy bardziej opłacają się manaski do expienia dla profesji niemagicznych. Od czego to zależy? Zapewne czynnikiem jest mlvl, ale chętnie poznam rady wysokolevelowców ;>.
od najmniejszego lvl manaski mlvl będzie rósł a to się przyda na wyższym lvlu
Manaski sie oplacaja jak masz okolo 140 max many bo manaska daje okolo 100~ many wiec jak bedziesz mial dajmy na to 60 many to sie zmarnuje sporo. Chodzi mi tu o rycerza.
Zdecydowanie manasy. Ja jechałem od początku na manasach i wychodzi to na dobre bo dobrze się expi + mlvl idzie. Bez trenienia mlvla na 27 lvlu mialem chyba 25 mlvl (i na tym zakończyłem grę na tej postaci bo hack ;S potem się okazało, że koleś opchnął postać na allegro za 2 dychy (rec keya nie było))
Polecam wygodne buty.
jezeli nie masz tyle many aby manas sie nie marnowal zainwestuj w liferingi/roh'y :)
Wielkie dzięki. Osobiście gram pallem, więc many mam już "na tyle", ale byłem ciekawy, z czym expienie jest lepiej opłacalne. Softy jak na razie odpadają, bo za mały lvl (13 lvl na pvp ;p). Ale jak wbiję 70 dista to kupię już manasy bez wątpliwości ;].
Na profesji niemagicznej? <myśli>
Pozdrawiam.
Sarmik