Witam. wróciłem do mojego starego palla na eternii. 42 lvl skill 71/59 pall arm vamp shield boh. pytanie brzmi Gdzie expić z dobrym zarobkiem na faccu? z góry dzięki.
Wersja do druku
Witam. wróciłem do mojego starego palla na eternii. 42 lvl skill 71/59 pall arm vamp shield boh. pytanie brzmi Gdzie expić z dobrym zarobkiem na faccu? z góry dzięki.
Jak najbardziej na facc polecam Off. :)
Można tam dobrze , przyexpic , ale i dobrze zarobic Polecam.
Jak masz zrobionego postmana to lootbagi na mintwallin baaardzo duży profit exp troche mniejszy ale też nie najgorszy.
brak postmana. inne pomysly?
of na 100%, bo co innego zostaje?
moze orcland ale to prawie to samo, jakies dragi(zal), poh?(wiadomo jak jest z gsami)cyce sternum, krypta sternum i inne to zal
na faccu zarabia sie teraz na orcach i niczym wiecej, ja nawet gp nie zbieram, tylko hala i stackable orkowe, nawet plate army daruje sobie i jest mega +(a jak skoncze postmana to bedzie masakra)
wiadomo, ze na farcie to gsy i dragi lepiej, ale of jest pewny, zabijesz z 10 zerkow i jestes na +(powinna byc hala juz, albo dosc skorek zebow i innych takich)
@down: na wejsciu uwaga, bo jest pare zerkow i innego szajsu, niewidka chyba powinna pomoc, doganiac cie nie powinny, teoretycznie moglbys juz gsy ganiac ale wiadomo jak to jest ze stabilnoscia polaczenia,
rsy przy takim skillu starczaja, zerk na 2 strzaly zwykle, jak bedziesz ostrozny to -1 tez mozesz, tylko na -2 ani wieze explorera sie nie pchaj, pierwsze kilka rundek BARDZO powoli zebys wyczul co mozesz i co gdzie jest a potem juz wyczujesz gdzie nie warto sie wpychac a gdzie najlepiej(przy wiezy explo podobno sie respi orc z bp sama, jak go dorwiesz profit nieziemski^^)
DC? Wychodzisz na plus, exp w granicach 30k/h. Poziom bodajże -2, latasz przy schodach na lewo i prawo lurując je do schodów i uciekając wokół nich. Witchów w ostatnim pomieszczeniu możesz nie zabijać. Weź potki i przygotuj exura gran, bo jak wchodzisz na spawna to łatwo o bycie otoczonym.
btw opiszcie lepiej chodzenie po OF palkiem. Mam tam ~50lvl ze skillami 80/X. Gdzie chodzić, jak chodzić? Nie będą mnie zerki doganiały z bohami? Co wziąć ze sobą, bić z RS? Ile potków, schodzić na dół, czy tylko na powierzchni? Itd itp etc.
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=371079
Polecam lekturę kompendium.
Poza tym - DC to niezły pomysł. Przejdź się też na Dragi na Draconii. Hellgate z boltami to również dobry zarobek i nie najgorszy exp.
Pzdr ^^
Ja Ci polecam gsy na crusader helmet quescie. Wez rsy do full capa i siedz ile sie tylko da. Srednio w 2h jest kolo 5 do nawet 8 silkow + jakies k sety itp. wiec zawsze silki na +.