Gdzie dobrze expić z profitem 94rp? swiat pvp.
Długo nie grałem i nie wiem jak teraz jest, prosiłbym z linkami do opisów expa.
Pozdro z góry thx za odp
Wersja do druku
Gdzie dobrze expić z profitem 94rp? swiat pvp.
Długo nie grałem i nie wiem jak teraz jest, prosiłbym z linkami do opisów expa.
Pozdro z góry thx za odp
profit?
Wyrmy liberty bay - polecam ten styl zycia
Poradnik -
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=374660
Co prawda jakis super to on nie jest ale podstawowe info sa.
jesli masz gorome to bb isle i gs isle :) Profit cisniesz elegancko, ale to juz pewnie znasz bo to stare ;d. Takze na yalahar idziesz na cementary i albo cisniesz te zombi i nightstalkery na 0 poziomie albo bierzesz power bolce/enchanty i schodzisz nizej - tam profit super no ale czasem tez hard :) trzeba szybko ubijac potworki zanim one dojda do ciebie ;d.
Polecam też lizardy na Zao. Zrob Sobie The new Frontier Questa do misji 8 i możesz spokojnie biegać po parnych polach. Miejscówa wymarzona dla pall dużo miejsca do biegania i krzaczki sie znajdą żeby wkoło pobiegać, bierzesz Arbalesta + PB i gonisz Sobie z loota też bedziesz zadowolony :)
bb island zbieraj p armory ;)
exp 130k / 1h , plus z p armor mmm =* wyjdziesz na + zawsze , przynajmniej ja 103 rpkiem tak robiłem.
Cemetery -1 z pb.
Możesz liczyć na terra mantle, blue roby, haunted blade, spider silki, k sety (jest tylko 1 gs więc raczej rzadko) inne mniej wartosciowe rzeczy i sporo kasy. (bijąc 90 rp bez sana przeważnie na zero bylem z kasy i śmieci, z sanem 1 item dawał profit)
@edit
poprawiony błąd
Jak masz dobre skille to tak jak powiedział kolega troche wyżej polecam lizardy na zao z power boltami albo z enchated spearami. Jak masz porządnego farta to możesz tam taki profit wynieść, jak nigdzie.