Mam 72 knighta skille 78 (sword) eq semi full. Gdzie można poexpić na facc area (uwaga, byle nie OF, mam już go dość). Wiem, że dobre są jeszcze dragi w veno ale tam boty latają ;<
Wersja do druku
Mam 72 knighta skille 78 (sword) eq semi full. Gdzie można poexpić na facc area (uwaga, byle nie OF, mam już go dość). Wiem, że dobre są jeszcze dragi w veno ale tam boty latają ;<
na takim lvl pacc juz dawno powinien byc a jak kupiles pacc na 90 dni to marnowałeś czas zamiast bic lvl bo powinien byc juz 100 ;d
nic nie ma na taki lvl poza of i dragami w veno ewentualnie poh i gs (waste) albo wrl (duze wsate ale fun jest xD) mozesz komus cos pobloczyc albo cos nie powie ci nikt nic dobrego bo na taki lvl to tylko z pacc kinem sie gra
ps. Guardy jakis duzy resp...
To masz jeszcze Hellgate, Guardy, Dwarcatrę (więzienie w Kazo), Cyce+FAcc Tomb, EF, Dragi na Draconii, PoH (Necromant House jest dobry), DC i Mintwalin.
Z tym, że te Guardy, to już tak w ostateczności, podobnie na EF i Cycach porządnie nie poexpisz.
Mint. to raczej do zarabiania, DC tak samo.
Knightem na FAcc`u nie pograsz ;d .
Pzdr ^^
Za niedługo planuję kupić właśnie :D Dam wtedy radę na jakiś fajny resp Wyrmów?
na faccu oprócz of zostaje tobie:
#deep fibula
#naginata quest
#bk
#venore dlair
Ja był na twoim miejscu jak nie masz kasy na pacca poskillował sobie
a potem kupił pacca jak byś uzbierał i dopiero exp ;)
jak Ci się nudzi to trapuj i zabijaj te boty hm ?
Weź ty najlepiej doskilluj do 85 ew. 80 i dopiero aktywuj pacca.
Co do expa to chyba najlepsze jak koledzy wyżej mówili mutated raty albo duży barb camp ( ale to bardziej do kasy ).
Pozdrawiam
Hellsis