-
38 sorc facc-gdzie expic
Witam
mam 38 sorca na pvp ,eq podstawowe,+woi/starstorm ,35mlvel.
mam 80k kasy na koncie ,lecz jak powszechnie wiadomo-dopoki nie zalatwie wiecej kasy chcialbym jak naj mniej wydac a jak najlepszy exp ;P
pragnę nadmienić iż nie mam pacca i do lvla 50 nie mam zamiaru go kupować
prosze podpowiedzcie mi gdzie expić tym pro sorkiem?: P
facc tomb -jak jest pusto daje max 30k/h expa
chcialbym wiecej ;d
-
Szczerze, to na 30 lv zazwyczaj kupuje się pacca ;p
Orc fortess??
ew. guardy możesz lać, ale orce chyba najlepsze na ten moment
-
orc fortess magiem? ;o
nie sadzisz ze sie zloze od 2 zerkow? ;d
cos mi tu lipą śmierdzi ;d
-
dobij 41-42 na ofie - tylko tam zarobisz, a pozniej bierzesz startstorma + vis luxy i lecisz na water elementale pod folda tam bedziesz mial ze 100k i powinno byc 0
-
Lol ? Jak ja tam 30 sorcem na foldzie wybijam full respa i mam może z 25k/h expa ?
-
Nie powinieneś się glebnąć.
Ja moim sorcem na faccu, tylko tam latałem.
Bota rzeczuwiście za bardzo nie stawiałem, bo 2 zerki i gleba, ale przy kilku potionach, i ogarze można tam całkiem nieźle się dorobić, i zaexpic
-
o jakiej miejscówce dokladnie mówicie? o tym respie water elementala na foldzie?o ile mi wiadomo jest tam tylko 1
moze mi ktos podpowiedziec jak tam dojsc??
a na Ofie to z czego bic te zielone kreatury?;d
-
na foldzie jest z 5 we, może więcej
na ofie na wejście i pierwsza czystka chyba wartoby niewidke mieć, potem wystarczy powoli ganiać i bić mocno i będzie ok(lepiej postać i poczekać az 1 zerk przyleci niż lurnąć 4+2 leadery)
-
To suma sumarum co polecacie?
OF CZY FOLDA Z W E?
-
Zobacz gdzie bedzie lepiej... Az tak ciezko?
Imho OF.
-
Mogłbyś też próbować Mintwalin, ale z lootem byłoby trochę zabawy, a bez nie będziesz mieć zarobku.
Jeszcze są nieumarli na Ghostlandzie, Isle of Kings i Piramidzie na Draconii (przy okazji możesz jeden podwójny i jeden pojedynczy spawn dragów czyścić). Tylko że na dwóch ostatnich miejscówkach pójdzie dużo run. Szczególnie na IoK schodzi dużo Ava (Stalkery i DSy). Zainwestuj też w HMMy, bo na FAcc`u zastępują strike`i, których bardzo brakuje przy klepaniu Dragów, czy DSów. No i tam zarobić raczej ciężko, jeśli wastujemy runy.
Co do OFa - ja bym poczekał do 42~ lvla, kiedy masz już dostępną najlepszą rózgę do karania orków. No i też runy na większe grupki mobów będą schodzić. Ale chyba najlepsza miejscówka, jeśli chodzi o exp/zarobek, jeśli tylko masz Postmana.
Pzdr ^^