-
92 [elder] druid
Witam.
Posiadam 92 Druida bez Pacc , ale mam zamiar go kupić lecz jestem "goły" ,bo po hacku. Od Kumpla moge załatwić softy i teraz nasuwa sie moje pytanie , czy mam sprzedać softy i kupic "dobre" eq czy wykombinowac p seta i latać z softami. Chodzi mi tez o to aby sie jakos szybko dorobic tym druidem z pacc , a jak juz to gdzie mam sie tego hajsu dorobic .
-
Mi sie wydaje, ze lepsza opcja byloby sprzedanie softow, kupienie jakiegos eq od magicznego levela, i moglbys smigac np. z blokerem (o ile takiego masz) na jakies hellspawny, albo moze lizardy/drakeny z avalanche rowniez z blokerem :)
-
zostaw softy! skombinuj 10k na smp i jazda na djiny w yalahar. Zawsze profit! Szybko sie odrobisz. Polecam ten styl zarabiania!
-
Nie sprzedawaj softow! No chyba ze np za 400k a kup nowe za 350k. Exp na softach zawsze wychodzi lepiej niz z manasami. Moja rada to zostawic softy i dokupic z allegro 2cc na start
-
Czy oprocz djin'ow w yala jest jeszcze cos na czym moglbym szybo sie dorobic samodzielnie , bo na moim swiecie pewnie djiny beda non stop zajete ;/;/
-
Nie mów hop - na Nerance prawie ciągle są puste.
A co do zarabiania - polecam Nightstalkery i Earth Elementale na Liberty Bay (pod wyrmami), świetna kasa i niezły exp.