witam, szukam jakiegos bota ktory wciska hotkeje (oczywiscie za darmo), i lowi rybki. moze tez byc cos w rodzaju taskera. nie piszcie ze tasker, bo gdy go wlaczam to sie blu skrin of ded robi
Wersja do druku
witam, szukam jakiegos bota ktory wciska hotkeje (oczywiscie za darmo), i lowi rybki. moze tez byc cos w rodzaju taskera. nie piszcie ze tasker, bo gdy go wlaczam to sie blu skrin of ded robi
Ja mogę wciskać Ci hotkeye za pieniądze.
Mogłeś chociaż zobaczyć kilka tematów niżej np. ten
timerbot <znaczki>
nie widze zeby lowil rybki, mozliwe ze da sie to jakos zrobic, poza tym autor napisal:
bardziej mi zalezy na jakims macro jak tasker, bCytuj:
Proszę nie ściągać Bota - znów posypał mi się system przez Konia i prawdopodobnie wgryzł on się także do bota.
Proponuje użyć własnych palców, na pewno nie będzie wyskakiwał "blu szkrin of det".
po nadzwyczaj ciezkim dniu moje palce sa zmeczone jak prawa reka zawodowego onanisty wiec nie moge juz hotkejowac
#edit mam windowsa 7 32bit home premium i wywala mi bsoda podczas playbackowania taskera (kazdego) i winmacro. wiecie moze jaka by byla tego przyczyna?
naprawde zadnych takich botow nie ma?
Chodzi Ci o programik który wciska jakiś klawisz co jakiś czas?
Delphi + 4programmers.net + google.com
A jak nie potrafisz to napiszę za Ciebie :P
no wlasnie o taki programik mi chodzi, lecz zeby raczej nie dzialal tak jak tasker czy winmacro, bo przez nie robi mi sie bsod. dokladniej to jak odtwarzam nagrana czynnosc