Witam. Mam narazie 22 lvl Sorca z 21 mlvl. Na okolo 25-30 chce kupić pacca gdzie expić na PACC? Takim 30 sorcem? Zeby nie było dużego hardcore? Czytałem coś ze najlepiej Tomb ale chyba tylko poziomy -1,-2? Lub gdzie?
Wersja do druku
Witam. Mam narazie 22 lvl Sorca z 21 mlvl. Na okolo 25-30 chce kupić pacca gdzie expić na PACC? Takim 30 sorcem? Zeby nie było dużego hardcore? Czytałem coś ze najlepiej Tomb ale chyba tylko poziomy -1,-2? Lub gdzie?
earth elementale
na początku możesz się składać dość łatwo, ale 40 to jest kwestia kilku godzin
albo tarantule
up*
jesli nie ma kasy na waste to takim 30 sorcem jest narazony na szybkie osiagniecie stanu konta 0 jesli nie bedzie mial farta.
Tarantule, Tomby -2, Cyclopolis.
Szybko wbij 33lvl i leć na Earth Elementale.
Od 40lvla możesz je huncić na zmianę z Dragami, na 50 lecisz na WE a dalej sobie poradzisz xd
Również polecam od 33lv taska na Tarantule i Earth'y (Troche bezpieczniej od dragow) . I koniecznie WoI (ew. z Fire Wave).
Ja osobiście 30 sorcem expilem na Yalahar na lewo od dp na tych wszystkich Valkiriach, Assasinach i Gang Memberach i nie narzekam ;]
Po co ma od 33 bić earth elementale? Od 30 idziesz na tarantule i robisz taski do oporu, profit duży a na dodatkowej staminie masz 35-40k exp/h. A na earth elementalach jak nie ogarniesz to spadasz na combo.
do 40 taski na tarantule z exori tera
a później możesz ciachać dragony (najlepiej z icycle)
Penisuela lub black water tomb -1 -2
Cyce
Mutated Humany
Ale najlepiej będzie jak taski będziesz trzepać bo na późniejszych lv będzie Ci o wiele ciężej
najlepiej z exori flam
i najlepiej z exori frigo icicle nie sa oplacalne do solowych huntow TEGO typu. Na demce jak najbardziej, ale nie do cholery na dragi, chyba ze ma nadmiar kasy i mlv ma w dupie. Albo samemu sobie robi(wykluczone-ma ms)
od 25 możesz lecieć na Earth elementale, ale musisz byc ostrozny i najlepiej nie kupowac blessow bo i tak bedziesz padal czesto, ale exp to 60k/h+ na premmy a kasa zawsze 0 albo maly minusik
Na zysk to Cyclopolis -1, tarantule
mniejszy zysk szybszy exp(mozliwy waste) cyclopolis -2 zabieraj stealth ringa ze soba, bo padniesz bez niego jak coś się lurnie
możesz yala tomb > lecieć, tam plusik na bank, walisz all z draconii a dsa zabijasz z hmmow, czy z exori visa, z czego tam juz chcesz. Respi się tylko jeden więc nie bedzie duzego waste na niego, chyba ze chcesz go sobie ropnąć(nie mam pewności czy się da)
Mutated Humany alchemist quarter, pewnie bedzie waste, ale nieduze, za to exp przyzwoity pewnie.
mozesz też na tresure island spróbować, nie expiłem tam jeszcze ale całkiem ciekawie z tego co słyszałem tam jest