-
31 ed exp
Witam . Mam 31 ed z pacc 31 mlvl , eq : terra hod/crown helmet/ focus cape, plate legi , rody, dragon shield, i na wydanie z 40k , mam pytanie gdzie mogę expić z profitem a gdzie z lekkim waste? Taski na tarantule odpadają bo już nie mogę na nie patrzeć ;p
-
możesz spróbować na dragach yalahar(ale bez tych 4 jaskiń), chociaż tam może być troche za duże waste jak dla Ciebie
oprócz tego to może cyklopy na fenrock(albo to jest jest na tej drugiej wyspie?)
ale tarantule masz najlepsze według mnie, wcale tak nudne nie są, ile w ogóle tam tasków zrobiłeś że już Ci się znudziły? chociaż 10?
na tym lvlu druidem nie ma nic ciekawego do roboty
-
Cyklopy i Tarantule, innych miejsc nie szukaj.
-
Mutated humany, Tomby, Cyce.
Tobie się nudzą już tarantule 0o to najlepsza opcja na taska, i uwierz mi rób taski na tych lv bo jest o wiele łatwiej nie to co np ja 164 rp żeby miec 4 pkt muszę np 2000hydr zabić więc wiesz ^^
-
Sproboj moze jakies Tomby, slabsze odmiany Cultow na LB, Earth Elementale/Nightstalkery na LB.
-
może nie nudzą ale nie moim świecie jest dużo ludzi a znam tylko te 3 jaskinie z tarantulami i tą co idzie się do Hide. Dzięki za odpowiedzi temat do zamknięcia.
-
Stone tomb, raz na 0 raz waste 2-3k, ale dobre expo ; x